Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Για λόγους «Δημοσίου Συμφέροντος», μας είχε βάλει στον γύψο και η ....χούντα, ρε αλητήριε .



Όταν ένα πολιτικό καθεστώς αποβάλλει πλέον τον «δημοκρατικό» φερετζέ και περνά στο χώρο του αυταρχισμού και της προκλητικής αγνόησης των δικαστικών αποφάσεων , είναι επόμενο να εγκαταλείπει και την αρχή της επιφανειακής έστω νομιμότητας  και να εφαρμόζει την αρχή της σκοπιμότητας.
Στα πλαίσια λοιπόν της αρχής της σκοπιμότητας η προδοτική και παράνομη συγκυβέρνηση, δια του εντεταλμένου των γερμανών  υπουργού των οικονομικών, που παίρνει πάνω του το θέμα της ΔΕΗ  Στουρνάρα, απέστειλε χθες το βράδυ στη ΔΕΗ επιστολή με την οποία έδωσε εντολή να εξακολουθήσει να συνεισπράττει κανονικά το τέλος ακινήτων» παρά την πρόσφατη δικαστική απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών. Για του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή εφαρμόζεται πλέον  η αρχή της σκοπιμότητας έγινε επίκληση λόγων «Δημοσίου Συμφέροντος». Αν αντιθέτως ίσχυε η αρχή της νομιμότητας θα έπρεπε να υπερισχύσει η δικαστική απόφαση. Ποιοι είναι τώρα οι λόγοι «δημοσίου συμφέροντος» που επικαλείται η κυβέρνηση; Αναζητείστε τους στις εντολές των δανειστών. Όπως λέει συνεχώς ο γερμανοτσολιάς Υπουργός Οικονομικών, πρέπει να διασφαλιστεί το «δημόσιο συμφέρον» με τη συνέχιση της είσπραξης, αφού σε αντίθετη περίπτωση θα δημιουργηθεί νέα μαύρη τρύπα στα έσοδα των γερμανών.
Του έχει εξηγήσει κανείς, τι σημαίνει «δημόσιο συμφέρον»; 450.000 άνθρωποι αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι. Του λέει κάτι αυτό ή πιστεύει ότι μισό εκατ. πολίτες είναι «μπαταχτσίδες»;

Η προκλητική αυτή ενέργεια του, ανάγκασε την Χρυσή Αυγή μηνύσει για παρότρυνση σε διάπραξη αδικήματος ανακοινώνοντας πως ….η έκνομη παρέμβαση Στουρνάρα για την είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων φανερώνει την πρόθεση της συγκυβέρνησης να καταλύσει το ελληνικό κράτος και να το μετατρέψει σε προτεκτοράτο των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή, με αίσθημα εθνικής ευθύνης και πίστη στο θεσμό της Δικαιοσύνης, καταθέτει μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών για παρότρυνση σε διάπραξη αδικήματος (Άρθρο 186 Π.Κ.). Όσοι καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια να δεχθούν επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες των πράξεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου