Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Μετά από αυστηρή εντολή της Μερκελ, ξεπουλιέται ο ΟΠΑΠ



Άρχισαν τα παπαγαλάκια το έργο τους, για το πόσο επωφελές είναι να πουληθεί ο ΟΠΑΠ, για το πόσο αξιοπρεπές είναι το τίμημα και άλλα καραγκιοζίστικα.
Το ζουμί είναι ότι θα παραχωρηθεί αντί τιμήματος πάνω-κάτω 500.000.000 που είναι στην ουσία τσάμπα, αφού τα κέρδη και τα μερίσματα μίας μόνον χρήσης συνιστούν ….. για τους προδότες …εύλογο τίμημα. Ενδεικτικά στο 9μηνο του 2012 ο κύκλος εργασιών διαμορφώθηκε στα 2,94 δισ. ευρώ και τα κέρδη σε 371,4 εκατ. ευρώ. Μόνο στην χρήση του 2010 τα έσοδα από μερίσματα έφθασαν τα 165 εκατ. ευρώ και άλλα 140 εκατ. ευρώ για την χρήση του 2011.
Τώρα το πόσα θα αρπάξουν οι υπογράφοντες κάτω από το τραπέζι; Αυτό είναι άλλο θέμα. Χρειάζεται… τρίκυκλο για την ..μεταφορά.
Αύριο  αναμένεται να καταθέσει νέα βελτιωμένη προσφορά η κοινοπραξία στων OPAP Investment Limited, Lottomatica Giochi e Partecipazioni S.r.l., Intralot Lotteries Limited και Scientific Games Global Gaming S.à.r.l. για την απόκτηση αποκλειστικού δικαιώματος παραγωγής, λειτουργίας, κυκλοφορίας, προώθησης και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων για 12 έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου