Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κανείς δεν θέλει να εκφωνήσει τον επικήδειο της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ

Ρώτησαν  τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστα Σκανδαλίδη για τις ενδοκυβερνητικές κόντρες. «Νομίζω ότι αυτή η εικόνα αδικεί την κυβέρνηση και αποπροσανατολίζει τον κόσμο», απάντησε
Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι η εικόνα  σίγουρα αδικεί τον κόσμο και αποπροσανατολίζει την Κυβέρνηση.
Ερωτηθείς  στη συνέχεια, εάν οι εντάσεις προκαλούνται από το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, κάτι που δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στο μυαλό των στελεχών, ο κ. Σκανδαλίδης σημείωσε:
«Την επόμενη ημέρα ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί ή θα σωθούμε όλοι μαζί. Κι όλα τα είχαμε… η διαδοχή και τα δαχτυλίδια μας μάραναν».
Αντιλαμβάνεται ο «παλιός» Κ. Σκανδαλίσης, πόσο θα «μαραθεί» το κόμμα την ημέρα των εκλογών και τις ξορκίζει.
Αλλά δεν πρέπει να απελπίζεται: Μια «δωροεπιταγή» 500 ευρώ για έξοδα κηδείας ήταν η προσφορά γραφείου τελετών στη λαχειοφόρο αγορά που διοργάνωσε η τοπική ομάδα ποδοσφαίρου και ο Μορφωτικός σύλλογος του χωριού Φήκη, στα Τρίκαλα. 
Ο …τυχερός δεν έχει μέχρι στιγμής προσέλθει για να παραλάβει το «δώρο» του, αν και αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι ο τυχερός λαχνός, έχει αγοραστεί από την τοπική οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος.
Γιατί, όπως επί 14 ολόκληρους μήνες βρισκόταν νεκρός μέσα στο σπίτι του 88χρονος Νεοζηλανδός, έτσι και η Κυβέρνηση έχει «σβήσει» προ πολλού, αλλά κανείς δεν θέλει να εκφωνήσει τον επικήδειο. 
Ο ηλικιωμένος πιθανολογείται ότι πέθανε τον περσινό Ιούνιο, διαβάζοντας το Μνημόνιο στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο.
Μ.Ο.
Antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου