Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφερης είναι ο πλέον επικίνδυνος για την Ελλάδα. Διαβουλεύεται με ξένους που θέλουν το διαμελισμό της χώρας!


Ο ακροδεξιός Δανός Μόρτεν Μέσερσμιντ, μέλος του Λαϊκού Κόμματος της Δανίας και ευρωβουλευτής, έδωσε σχετική συνέντευξη σε εφημερίδα της χώρας του, στην οποία λέει ότι “αν η Ελλάδα επιθυμεί να δανειστεί εκ νέου από την ΕΕ, τότε το κόμμα του θα απαιτήσει πιο δραστικά και μη παραδοσιακά μέτρα διασφάλισης”. εκφράζοντας ασφαλώς όχι μόνο τον εαυτόν του, αλλά «επιθυμίες-βλέψεις » άλλων.

Τώρα βγαίνει πως πριν 2 εβδομάδες συναντήθηκε με τον …δημοκράτη Καρατζαφέρη στα γραφεία του αποκόμματος του όπου και συνεννοήθηκαν για το πώς θα γίνει η ξεπουληματική πρόταση ,και τι «όφελος» από αυτήν.. την ..πίτα θα έχουν.
Ο φασίστας Μέσερσμιντ, ανήκει στην ίδια ευρωκοινοβουλευτική ομάδα με τον ΛΑΟΣ που έχει τον ανύπαρκτο Σαλαβράκο, και την γνωστή …τουρκοεβραιοφιλη Τζαβέλα, Εκεί μέσα όλοι τα βρίσκουν, αφού έχουν μαζευτεί όλα τα κατακάθια ακροδεξιοβασιλοχουντικά στοιχεία που είναι ικανά να πουλήσουν και την ψυχή τους στο διάολο για να κονομίσουν. Προς το παρόν αρκούνται να υπηρετούν την άκρατη μάσα πάσης φύσεων ύποπτων, αλλά …γαλαντόμων κέντρων. Ο Δανός Μέσερσμιντ, με τον κ. Καρατζαφέρη έχει Ιδιαίτερα φιλική σχέση και λόγω της «βασιλικής αγάπης» τους.
Το γελοίο της υπόθεσης είναι που ο Καρατζαφέρης δήλωσε πως ευχαρίστησε τον Δανό ευρωβουλευτή, «για τη βοήθειά του προς τη χώρα», αφού, όπως είπε, «κάνει ολόκληρη καμπάνια για να έρθουν όλο και περισσότεροι Δανοί τουρίστες στα νησιά μας ».Ποια νησιά μας; Αυτά που σχεδιάζει ο καριόλης με άλλους να ξεπουληθούν και σαν καλός πωλητής καλεί τους αγοραστές να δουν τι πωλείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου