Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ

Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση μας οδηγούν στην καταστροφή και εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Ο στόχος τους είναι ‘’να σωθεί η οικονομία (αν σωθεί) και να πεθάνει ο λαός΄΄. Όλα όσα ακούμε είναι τα εξής:
Αναδιάρθρωση χρέους
Επιμήκυνση αποπληρωμής του χρέους
Ευρωομόλογα
Διάσωση του ευρώ
 
 
και άλλα κουραφέξαλα, που σκοπό έχουν να εξυπηρετήσουν τους τοκογλύφους δανειστές μας.

Για τον Ελληνικό λαό το μενού έχει περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση ΦΠΑ, αύξηση φορολογίας, αύξηση βενζίνης, μηδενική ανάπτυξη, αύξηση τιμών πρώτης ανάγκης και άλλα φοροεισπρακτικά μέτρα. Μας έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη μας και έχουν πάρει και την φόδρα του παντελονιού και τώρα θέλουν να μας κόψουν το χέρι, μετά το πόδι και στο τέλος το κεφάλι μας. Δεν έχουμε να δώσουμε τίποτα άλλο.


Αν είναι μάγκας και ήθελε να εισπράξει για να βελτιώσει την κατάσταση ας τα έπαιρνε από αυτούς που έχουν αμέτρητα και αυτοί είναι αρκετοί. Ας τα έπαιρνε από τις τράπεζες, από τις πολυεθνικές, από τις off sore εταιρείες, από πάμπλουτους ιδιώτες, από πολιτικούς που θησαύρισαν από το τίποτα. Όλοι αυτοί, αν τους έβαζε μία επί πλέον φορολογία, δεν θα καταλάβαιναν τίποτα, γιατί είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν.


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά εμείς κοιμόμαστε, ανεχόμαστε την εξαθλίωσή μας και τον εξευτελισμό και δίνουμε το δικαίωμα στον πρωθυπουργό να διατυμπανίζει ότι «ο κόσμος δίνει στήριξη ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη εποχή καθώς αντιλαμβάνεται ότι αλλάζουμε τη χώρα» (δήλωση στο Νταβός). Ποια χώρα αλλάζει και σε τι? Επίσης είπε στην ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, ότι όσα κάναμε και κάνουμε ήταν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα. Πόσο ψεύτης μπορεί να είναι και πόσο βλάκες είμαστε εμείς?


Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ !!! αποβλακωμένοι σαν τις αγελάδες που βλέπουν το τραίνο να περνά. Στην Αίγυπτο, στην Υεμένη, στην Τυνησία, στην Αλβανία ξεσηκώνεται ο λαός και τους διώχνει όλους τους απατεώνες, που οδηγούν τον λαό στην εξαθλίωση. Μπορεί κάποιοι να λένε, εμείς δεν είμαστε σαν κι αυτούς, είμαστε ανώτεροι. Την τύφλα μας την κακιά.


Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ !!!


Τα συνδικάτα έχουν γίνει υποχείρια τους και έχουν μετατραπεί σε υπουργεία προπαγάνδας υπερ της κυβέρνησης.


Τα ΜΜΕ έχουν μετατραπεί σε υπνωτιστές του μυαλού μας.


Τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν μετατραπεί σε ευκαιριακά σωματεία συλλογής ψήφων. Αυτό μόνο τους ενδιαφέρει. Στις χώρες που ανέφερα πιο πάνω η αντιπολίτευση ξεσήκωσε τον κόσμο σε αντίσταση και ανυπακοή. Το μόνο κόμμα που οργανώνει συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες είναι το ΚΚΕ, αλλά με τους δικούς όρους και προϋποθέσεις. Δηλαδή πρέπει να οργανωθούν όλοι στο ΚΚΕ, να δεχθούν τις αρχές και τους κανόνες που βάζει για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Αν ρωτήσεις πότε θα γίνει αυτό η απάντηση είναι μπορεί να χρειασθεί και 30 χρόνια η και 50 χρόνια. Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι, θα έλεγα εγώ.


Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ !!!


Ενώ εμείς καθόμαστε ο ΓΑΠ μας ξεπουλάει στους Αμερικάνους, στους Τούρκους, στους Ισραηλίτες και στους τοκογλύφους τραπεζίτες. Ξεπουλάει το Αιγαίο, την Θράκη, την Μακεδονία, την Κρήτη, τα πετρέλαια, τον ορυκτό πλούτο, την αξιοπρέπειά μας, την κυριαρχία μας, την υπερηφάνεια μας και την συνείδησή μας.


Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ !!!


Και το γλυκό έδεσε με τις εξεταστικές για το Βατοπέδι και την Siemens. Κανένας ένοχος, κανένας δεν τα πήρε, δεν υπήρχε διακίνηση μαύρου χρήματος. Πως γίνεται, να υπάρχει ομολογία (Siemens), ότι διακινήθηκαν για μίζες 100.000.000 € και να έχουμε μόνον αυτόν που τα έδωσε. Αυτοί που τα πήραν ποιοι είναι? Γίνεται δοσοληψία με ένα άτομο? Αθώο το ΠΑΣΟΚ στην υπόθεση Τσουκάτου, γιατί μας έδειξε ένα χειρόγραφο μπακαλοδέφτερο ότι δεν υπήρχε τέτοια εγγραφή. Πόση κοροϊδία ΘΕΕ ΜΟΥ.


Κι’ εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ!!!


Τώρα θα μας δώσει και την σωτήρια Κάρτα του πολίτη. Με αυτήν θα λυθούν όλα τα προβλήματά μας. Μάλλον θα λυθούν τα προβλήματά τους, θα μας ελέγχουν στα πάντα και θα μας καθοδηγούν κατά το πώς θέλουν οι παγκοσμοιοποιημένοι ηγέτες μας. Να τους χαιρόμαστε. Και σε κανά δυό χρονάκια θα μας φυτέψουν και το τσιπάκι στο μέτωπο για να μην μας χάσουν με τίποτα. Θα απαγορεύεται ακόμη και στο μπαλκόνι μας να φυτέψουμε ντομάτες, γιατί δεν θα μπορούν να ελέγχουν αυτή την δραστηριότητά μας.


Κι΄εμείς ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ !!!


Μέχρι πότε θα καθόμαστε? Πρέπει κάτι να γίνει, πρέπει άμεσα να σηκωθούμε από το ατέλειωτο καθισιό, να βγούμε στους δρόμους πριν μας αποβλακώσουν κι΄άλλο. Να τους διώξουμε όλους κυβέρνηση και ΔΝΤτούδες και να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Θα περάσουμε δύσκολα, ούτως η άλλως περνάμε δύσκολα, αλλά να κτίσουμε μια χώρα για το δικό μας συμφέρον και όχι για τα συμφέροντα των ξένων τοκογλύφων. Το σχέδιο είναι παγκόσμιο να επικρατήσει να κυβερνά όλο τον κόσμο μία ελίτ 100 ανθρώπων.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου