Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Νεφώσεις με βροχές και χιονοπτώσεις

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις στην ανατολική Μακεδονία και την Θράκη οι οποίες αργά το μεσημέρι θα πυκνώσουν και ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις στον βόρειο Έβρο. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες κατά τόπους έντονες στις νοτιότερες παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές.

Ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας...

Νωρίς το πρωί χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, της δυτικής Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς με χαμηλότερο υψόμετρο. Άνεμοι αρχικά από ΑΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως πολύ ισχυροί, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία σε πρόσκαιρη άνοδο στα νότια και:

Στα δυτικά από -2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα βόρεια από -3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα κεντρικά από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στα ανατολικά από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους έντονες θα σημειωθούν σε περιοχές του νομού με υψόμετρο >1000μ. Άνεμοι αρχικά από ΑΝΑ διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΑ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 7 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο νωρίς το πρωί. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές του νομού με υψόμετρο >600μ. Εξασθένηση θα παρουσιάσουν τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι και ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Άνεμοι αρχικά από ΑΒΑ διευθύνσεις μέτριοι, σταδιακά θα στραφούν σε ΒΒΔ με την ίδια ένταση και θερμοκρασία από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

το είδα εδώ:
 Όταν αντιγράφεις κάποιον λέγεται "κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας", 
 όταν αντιγράφεις πολλούς μαζί λέγεται "έρευνα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου