Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Όμηρος των ταξί η Αττική! Κάντε κάτι επιτελούς που κάθεστε και τους καμαρώνετε!


«Μπλόκο» σε λιμάνι και αεροδρόμιο, απίστευτη ταλαιπωρία

Ένα κίτρινο «τείχος» συναντούν οι ταξιδιώτες που επιχειρούν να αφήσουν πίσω τους την Αθήνα είτε αεροπορικώς είτε ακτοπλοϊκώς.

Στο λιμάνι του Πειραιά από πολύ νωρίς το πρωί περίπου δύο χιλιάδες ταξί έχουν παραταχθεί από την ακτή Κονδύλη έως την ακτή Τζελέπη με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία, ενώ κατά διαστήματα οι οδηγοί των ταξί κλείνουν το δρόμο για λίγα λεπτά.

Στο λιμάνι έχουν συμβεί απίστευτα περιστατικά με οδηγούς ταξί που έχουν αφαιρέσει τις πινακίδες από τα οχήματά τους προκειμένου να μην κινδυνεύσουν να τις αφαιρέσει η τροχαία. Παράλληλα στην ακτή Ξαβερίου, όπου δένουν τα κρουαζιερόπλοια, οι αυτοκινητιστές έχουν«μπλοκάρει» την έξοδο αφήνοντας κατά διαστήματα τα τουριστικά λεωφορεία να προσεγγίσουν τα πλοία ούτως ώστε να μεταφέρουν τους τουρίστες για ξενάγηση στην Αθήνα.

Ένας ατελείωτος Γολγοθάς περιμένει, την ίδια ώρα, τους οδηγούς που κινούνται ή επιχειρούν να βγουν στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο στο ύψος της εξόδου προς το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Ταξί βρίσκονται παραταγμένα κατά μήκος του δρόμου καταλαμβάνοντας τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται μόνο από μία λωρίδα. Τα αυτοκίνητα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα, οδηγοί βγαίνουν έξω από αυτά όσο περιμένουν- ειδικά στην είσοδο της Αττικής Οδού- ενώ ταξιδιώτες κατευθύνονται, κουβαλώντας τις βαλίτσες τους, με τα πόδια (!) στο αεροδρόμιο.

Οι αυτοκινητιστές ταξί βρίσκονται σε 48ωρη απεργία έως τα ξημερώματα της Τετάρτης αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου