Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ, ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΕΙΟ!!!!

Γιώργος Κουτρουμάνης: Γεννήθηκα το 1955 στο Νεοχώρι Καλαβρύτων του Νομού Αχαϊας από αγροτοπατέρες γονείς. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, έζησα τα μαθητικά μου χρόνια στα Καλάβρυτα και την Πάτρα.
Το 1973 εγκαταστάθηκα στην Αθήνα και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα, συνεχίζω τις σπουδές μου στο Μαθηματικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: Αν δεν τις τελείωσες ελεεινέ κοπρίτη, έχεις όλα τα φόντα να μεταγραφείς στο London School of Economics και θα σου φέρουν το πτυχίο στο σπίτι δι’ αλληλογραφίας!!!!! Αν δε, τους.....
δώσεις 3 πελάτες, θα σου κάνουν το μεταπτυχιακό δώρο!!!!!)…
Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Σωτηροπούλου και έχουμε έναν γιο, τον 15χρονο (????) Σπύρο.
Από το 1984 εργάζομαι (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: ???? που και μέχρι πότε????) στον χώρο της Κοινωνικής Ασφάλισης.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ & ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ (Χωρίς …άχρηστα χρονικά διαστήματα)
Πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής – Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.» (Ομοσπονδία των εργαζομένων στα Ασφαλιστικά Ταμεία και σε άλλους Κοινωνικούς Φορείς) για έξι συνεχείς θητείες (ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΥ: που μεταφράζεται σε τουλάχιστον μια δωδεκαετία αργοσχολία προ ΑΔΕΔΥ!!!!). Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.
Εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ στο «Συμβούλιο Κοινωνικού Ελέγχου του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας». Ιδρυτικό Μέλος της «Unicef Ελλάδος».
Συνδύασα τη συνδικαλιστική μου δράση με τη συστηματική μελέτη της Κοινωνικής Ασφάλισης. Αναγνωρίζομαι ως ένας από τους πλέον ειδικούς του Ασφαλιστικού Συστήματος στη Χώρα μας. Έχω πραγματοποιήσει ο ίδιος, και έχω συμμετάσχει αντίστοιχα, σε πολλές ημερίδες που ανέδειξαν τα προβλήματα στο μεγάλο θέμα του Ασφαλιστικού.
Έχω διαμορφώσει και διατυπώσει συγκεκριμένες και ρεαλιστικές προτάσεις για τη διασφάλιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα του Ασφαλιστικού Συστήματος, προτάσεις που υποστηρίζουν τις θέσεις των Κοινωνικών Κινημάτων. (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Ποιος είσαι ρε φούστη!!!).
Επίτιμο μέλος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Εμπόρων» (σε κατανοώ αφού τόσα χρόνια μας πουλάς τοις μετρητοί, του «Σύλλογου Εργαζομένων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης», έχω τιμηθεί από σειρά συνδικαλιστικών και κοινωνικών οργανώσεων για την συμβολή του στην υπεράσπιση του Δημόσιου και Κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης.
Συντάκτης και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού «Ασφαλισμένος», το οποίο από το 2000 αποτελεί την πιο έγκυρη πηγή ενημέρωσης και έκφρασης των Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Εισηγητής σε διεθνή συνέδρια που πραγματοποιήθηκαν στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με αντικείμενο τα Ασφαλιστικά Συστήματα και το Κοινωνικό Κράτος, έχει καταρτίσει συγκριτικές μελέτες των Ασφαλιστικών Συστημάτων της Ευρώπης, καταγράφοντας προβλήματα και προκλήσεις, κινδύνους και προοπτικές της Κοινωνικής Ασφάλισης στο σύγχρονο κόσμο.
Υπό έκδοση βρίσκεται το βιβλίο του «Ασφάλιση και Συντάξεις», στο οποίο αναλύει την πορεία του Ασφαλιστικού Συστήματος και τις επιπτώσεις από τις παρεμβάσεις της Νέας Δημοκρατίας με τους πρόσφατους αντιασφαλιστικούς νόμους (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Χο… χο…. χο… χο… ΣΤΑΜΆΤΑ… χο… χο…. χο….).
Σημαντική είναι η παρέμβαση μου για την υπεράσπιση των Κοινωνικών Δικαιωμάτων μέσα από την πλούσια αρθρογραφία μου στον τύπο, ενώ με τη συνεχή παρουσία μου στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προέβαλα τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τόσο όσον αφορά την επαφή τους με τα Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά κυρίως αναδεικνύοντας την ανασφάλεια και αβεβαιότητα του απλού εργαζόμενου και συνταξιούχου από την αποδιοργάνωση του Κοινωνικού Κράτους. (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: χα… χα…. χα…. χα…, έχεις πλάκα ρε φουστάρα).
Με καίριες παρεμβάσεις, τέλος, κατέγραψα την επίθεση που δέχονται τα ασφαλιστικά δικαιώματα των ανέργων, των γυναικών και των νέων εργαζομένων από την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής, καταθέτωντας σαφείς προτάσεις για ένα νέο δίχτυ Κοινωνικής Προστασίας στα πλαίσια της ενίσχυσης του Κοινωνικού Κράτους. (ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: έκανες τόση ζημιά στο ΔΝΤ ρε φούστη μου και δεν σε πήρε χαμπάρι ο Στρος Καν, να σε κάνει καμαριέρα πίσω απ’ τις ντουλάπες της ΑΔΕΔΥ???… Δεν το πιστεύω)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Οργανωμένος στη Νεολαία ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΠ από το 1974.
Μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 1976.
Μέλος της Επιτροπής «Κοινωνικής Πολιτικής» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. την περίοδο 1991-1995.
Γραμματέας της Οργάνωσης Χώρου Δουλειάς των Ασφαλιστικών Ταμείων και Μέλος της Τομεακής Επιτροπής «Θεσμών και Πολιτισμού».
Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2005.
Γραμματέας του Τομέα «Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας» από το 2008.
Μέλος της «Επιτροπής Προγράμματος» του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από το 2006 και από τους βασικούς του συντάκτες στα θέματα Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Μέλος της Γραμματείας Π.Α.Σ.Κ. Δημοσίων Υπαλλήλων.
ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: Τελικά, λες τόσες μαλακίες, αλλά για δεν μας λες που δούλεψες ρε άνεργε υπουργέ του κώλου και κοπρίτη????

http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου