Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί δεν καλεί και τον Θέμο να μας πει για τα 5 μαύρα εκ.?

Για τον Ομπαμα που κάλεσε Γ. Παπανδρέου

Γιατί δεν καλεί και τον Θέμο να μας πει για τα 5 μαύρα  εκ.?


Γιατί δεν καλεί και τον υιο Κεδίκογλου (τότε 19 χρονών) να μας πει για το που βρήκε τα λεφτά και κέρδιζε στο χρηματιστήριο (ήταν πιο έξυπνος απο τα άλλα παιδιά είχε δηλώσει τότε ο μπαμπάς του - Σε λέει και χαιβάνι δηλαδή)?


Γιατί δεν καλεί τον υιο Σιούφα να μας πει που βρήκε τα λεφτά και αγόρασε διαμέρισματα στο Κολωνάκι χωρίς ποτέ του να έχει κολλήσει 1 ένσημο?


Γιατί δεν καλεί την Ντόρα να μας πει αν ο αγαπημένος της έβγαλε έξω το....

εκατομμύριο?

Γιατί δεν ελέγχει ξανά τις αθωωτικές αποφάσεις που είχε εκδώσει το συνάφι του υπέρ γνωστών και μη λαμόγιων τόσα χρόνια για να μας πει αν πρέπει να παραπεμφθούν για παράβαση καθήκοντος.


Να μην κουράζω. Εχω κι άλλα αλλά ας μας απαντήσει τουλάχιστον γι'αυτά.


Για τον ΓΑΠ του απαντώ.

Μαλάκας ήταν να γίνει μισητός, όταν η δημοτικότητα του χτυπούσε ταβάνια? Προφανώς επέλεξε ανάμεσα στην χρεοκοπία και την πιθανότητα σωτηρίας. Αν επιλέξεις το πρώτο δεν έχει σημασία αν σε λένε Παπανδρέου, Σημίτη ή Παπαγεωργίου ούτε καν Καραμανλή. Απόδειξη? Όλοι οι τζάμπα μάγκες έκατσαν στ'αυγά τους όταν κατάλαβαν ότι οι κουτοπονηριές δεν περνάνε σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

Και κάτι τελευταίο. Ας ερευνήσει πως μπήκαμε στο μνημόνιο και μόλις καταλήξει να κάνει και μια έρευνα του πως φτάσαμε εκεί λίγο πριν μπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου