Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Στο μυαλό του Ζαρντίμ

Τα… δύσκολα αρχίζουν για τον Ολυμπιακό και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει καταστρώσει τα πλάνα του για να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα με τη σωστή διαχείριση του ρόστερ. Οι σκέψεις για Ιμπαγάσα και Κοντρέρας... 
...εν όψει ΠΑΣ και Σάλκε, η πρόθεση να ρίξει στη μάχη τον Γκρέκο και ο ρόλος του Φουστέρ. Οριστική η συμφωνία για ανανέωση με τον Ισπανό, κοντά και ο Χολέμπας. Η… καλή τιμωρία του Τζεμπούρ. 

Διαχείριση ρόστερ 

Ο Ολυμπιακός αρχίζει έναν αγωνιστικό Γολγοθά με πρώτα εμπόδια τις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα το Σάββατο και τη Σάλκε στο «Καραϊσκάκη» την Τρίτη. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του και τους «βασικούς» για να είναι φρέσκοι και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις δυσκολίες των αγώνων. Ιδιαίτερη μεταχείριση χρειάζονται οι μεγαλύτεροι σε ηλικία παίκτες και ειδικότερα οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Πάμπλο Κοντρέρας, αφού ο μεν πρώτος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς, ο δε δεύτερος μόλις χθες επέστρεψε στη δράση μετά τη θλάση που τον ταλαιπώρησε. Το πιθανότερο είναι αμφότεροι να μείνουν στον πάγκο στο παιχνίδι των Ζωσιμάδων και να χρησιμοποιηθούν αμφότεροι στο παιχνίδι του Champions League. 

Γκρέκο για Ζωσιμάδες 

Αυξημένες είναι οι πιθανότητες ο Λεάντρο Γκρέκο να αγωνιστεί, πιθανότατα δε και ως βασικός, στο ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Ο Ιταλός μέσος καθημερινά δείχνει και καλύτερο πρόσωπο στις προπονήσεις και από τη στιγμή που έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ έχει φτάσει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάταξης, αναμένεται να πάρει την ευκαιρία του από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. 

Ετοιμάζει Φουστέρ για Σάλκε 

Ο Νταβίδ Φουστέρ δεν αγωνίστηκε με Βέροια και Λεβαδειακό, αλλά όλα δείχνουν πως θα είναι βασικός απέναντι στη Σάλκε. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι πλέον σε καλή κατάσταση και ο προπονητής του τον προορίζει για την ενδεκάδα, καθώς θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά αλλά και ανασταλτικά αγωνιζόμενος πίσω από τον Ράφικ Τζεμπούρ ή ακόμη και στα άκρα. Πιθανώς να έχει ενημερωθεί και για τη ρέντα του Φουστέρ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου αρκετές φορές έχει δώσει τη λύση με τα γκολ του. 

Τα βρήκαν με τον Ισπανό, κοντά και ο Χολέμπας 

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως ο 30χρονος άσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο 2+1 χρόνων, πράγμα που σημαίνει πως θα φορά τα ερυθρόλευκα ως το 2015 ή το 2016. Με τον εκπρόσωπο του Χοσέ Χολέμπας υπήρξε επαφή και είναι πολύ κοντά η συμφωνία για νέο τριετές συμβόλαιο που θα αποφέρει στον ομογενή διεθνή μπακ συνολικά κάτι παραπάνω από 1,6 εκατ. ευρώ. Σειρά θα πάρει και ο Βασίλης Τοροσίδης, στον οποίο αναμένεται να προταθεί συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές 2,5 εκατ. ευρώ. Πιθανώς του θέματος να επιληφθεί ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Τιμωρία… δώρο 

Ο Ράφικ Τζεμπούρ αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας αφού υπάρχει φωτογραφικό υλικό που τον παρουσιάζει να διαπληκτίζεται με παίκτες της Λιβύης στον αγώνα με την ομάδα του, την Αλγερία. Εφόσον τιμωρηθεί αυτό δεν θα… κακοπέσει στον Ολυμπιακό, αφού θα απουσιάζει από τις κλήσεις του Οκτωβρίου, ενώ εφόσον η «καμπάνα» είναι μεγάλη και αφορά το Κόπα Άφρικα, ο «τρομοκράτης» θα χάσει και τη διοργάνωση που διαρκεί από τις 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου.

Πηγή: sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου