Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ:

 ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ "ΛΙΣΤΕΣ" ΜΕ 32 ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ 8 "ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ", 4 ΑΠΗΛΛΑΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΑΜΑΡΤΗΣΑΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ


listes-lefta-exo
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ Θ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ "ΛΑΓΟ" ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ
Το Σάββατο το βράδυ πήραμε στα χερια μας την εφημερίδα του Αναστασιάδη και διαβάσαμε το ρεπορταζ που προαναγγελλόταν ως μεγάλη επιτυχία. Ενώ στο εξώφυλλο αναφέρει για 32 πολιτικούς σε 3 λίστες που έβγαλαν 11.5 δισ ευρώ έξω και να διαβάσουμε όλα τα ονόματα, στις μέσα σελίδες μας λέει άλλα που μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι όποιοι έχουν πιθανόν κλεψει το κράτος θα οδηγηθούν πάλι σε καθεστώς ατιμωρησίας. Και βέβαια αναμασάει περσινά ξινά σταφύλια.

Εν ολίγοις υπάρχουν κύριε Θέμο(με τα 5 εκ ευρώ στη σακούλα)ζητήματα απατεώνων και κλεφτών πολιτικών ή παίζεις κι εσύ το ρόλο του λαγού για να σώσεις το τομάρι σου από το ΣΔΟΕ, να ξεπλύνεις καμιά αμαρτία σου(γιατί ξέρουμε ότι έχεις λογαριασμούς με το ΣΔΟΕ)και να παίξεις το σωσίβιο στο Σαμαρά(με το αζημίωτο)μήπως και τον βοηθήσεις να περάσει με το σούσουρο τα μέτρα δολοφόνους για τους μεροκαματιάρηδες;
Πάντα κατά το ρεπορταζ η διακομματική επιτροπή της Βουλής κατάρτισε 30 ονόματα για κακοφτιαγμένα πόθεν έσχες τα οποία ερευνά το ΣΔΟΕ και σε αυτά βασίζεται ως "πρόπλασμα", όπως λέει η φυλλάδα του Θέμου, για το εαν έκλεψαν ή εαν είναι έντιμοι οι πολιτικοί. Δηλαδή φέξε μου και γλύστρησα. Και για τα οποία οι περισσότεροι έχουν έτοιμες από καιρό εξηγήσεις.
Πλην της γνωστής υπόθεσης Μπακογιάννη, έχουμε και λέμε:
- Κ.Δρούτσας, Σ.Λιβανός και Βελόπουλος πήγαν με φάκελο να δικαιολογηθούν στη δικαιοσύνη. Ακόμα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Για τον Κ. Βελόπουλο μάθαμε από το περιβάλλον του πρώην βουλευτή ότι του είπε ο εισαγγελέας ότι όλα βαίνουν καλώς.
-Αντιθέτως κουκούλα έπεσε από τη Βουλή για άλλους βουλευτές.
-Θεωρήθηκε δικαιολογημένη η μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό του Ιωαννίδη, της γυναίκας του Αλογοσκούφη, της γυναίκας του Ρουσσόπουλου και της Φεβρωνίας Πατριανάκου αλλά και του π. βουλευτή της ΝΔ, Παναγιώτη Μελά που εκλέχτηκε με το κόμμα Καμένου.
Για τα παιδάκια τους(νοσήλεια και σπουδές στο εξωτερικό), για λίγο να αμαρτήσουν η γυναίκα του Βαλυράκη, η γυναίκα του Ορφανού οι πρώην βουλευτές Τρυφωνίδης και Μαυρομμάτης. Αθώοι κι αυτοί.
Επιχειρηματική δραστηριότητα επικαλέστηκαν ο  σύζυγος της βουλευτού Μπουζιάνη και η γνωστή Μαρί Δασκαλαντωνάκη, γυναίκα του Σηφουνάκη. Για κάλυψη δανείων μετέφεραν λεφτά στο εξωτερικό η Συλβάνα Ράπτη, ο Γεροντόπουλος, Βόζεμπεργκ(που δήλωσε μπατίρισσα με εισόδημα 12.000 ευρώ το χρόνο), η ανεκδιήγητη Ψαρούδα-Μπενάκη και ο Κράτσας(παλαιάς κοπής εθνοπατέρας).
Απηλλάγησαν τέλος γιατί δεν είχαν υποχρέωση να δηλώσουν φορτία στο εξωτερικό η Κουντουρά και οι πρώην βουλευτές Πιπεργιάς, Ματζαπετάκης και Κορτσάρης.
Με λίγα λόγια μαλακίας το ανάγνωσμα το δημοσίευμα του Αναστασιάδη που παίζει πάντα περίεργα παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου