Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

H παπαδιά και ο εραστής της πίσω από την δολοφονία του ιερέα

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η υπόθεση με την δολοφονία του ιερέα στην Ηλεία, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrisnews.gr, πίσω από την δολοφονία βρίσκονται η σύζυγος του ιερέα και ο εραστής της.
Οι δύο ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα.
Νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος όπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς εκτυλίχτηκε το καρτέρι θανάτου στον ιερέα.
Ο δράστης φέρετε να είχε ερωτικό δεσμό με την σύζυγο του ιερέα και να είχαν προσχεδιάσει το φονικό.
Αρχικά, οι αστυνομικοί εξέτασαν το ενδεχόμενο της ληστείας όμως αυτό το ενδεχόμενο απομακρύνθηκε από τη στιγμή που οι δράστες δεν έψαξαν για χρήματα στο αυτοκίνητο και στις τσέπες του θύματος.
Στη συνέχεια οι αστυνομικοί άρχισαν να εξετάζουν το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.
Ωστόσο στην κατάθεσή της η γυναίκα του υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις.
Το χρονικό της δολοφονίας
Ο ιερέας και η 43χρονη σύζυγός του η οποία κατάγεται από το Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας διέμεναν σε ξενοδοχείο στον Πύργο.
Χθες το πρωί έφυγαν από την περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας με κατεύθυνση τη Ζαχάρω διαμέσου της Κρέστενας για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την τράπεζα.
Μόλις βγήκαν στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας και σε απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων από τη διασταύρωση Κρεστένων έκαναν στάση, περίπου στις 12.15.
Τη στιγμή που είχε απομακρυνθεί η σύζυγός του, άκουσε πυροβολισμούς και γυρνώντας είδε τον 52χρονο ιερέα, μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, όπου βάση των περιγραφών της 43χρονης άρχισε να αναζητά δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη.
Ο 52χρονος δέχθηκε τουλάχιστον οκτώ με εννέα σφαίρες, από τους δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου