Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Έγινε κι αυτό... Μπήκε το πρώτο λουκέτο σε Δήμο!!

Επ' αόριστον ανέστειλε τη λειτουργία του ο δήμος Αχαρνών, λόγω αδυναμίας καταβολής της μισθοδοσίας και κάλυψης των πάγιων εξόδων του. 

Η σχετική απόφαση επικυρώθηκε από έκτακτο δημοτικό συμβούλιο χθες το βράδυ, ενώ...

η πρώτη απόφαση είχε ληφθεί σε άλλο δημοτικό συμβούλιο την Τρίτη το βράδυ.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του δήμου το πρωί, αναφέρεται επί λέξει ότι «ο δήμος Αχαρνών σύμφωνα με την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα παραμείνει κλειστός επ' αόριστον, μέχρι να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα».

Ο δήμος πλέον θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας και οι υπηρεσίες καθαριότητας θα φροντίζουν μόνο για την αποκομιδή των απορριμμάτων από τους παιδικούς σταθμούς και τα σχολεία.

Συνάντηση με στελέχη της ηγεσίας του υπουργείου Εσωτερικών έχει ο δήμαρχος Αχαρνών, Σωτήρης Ντούρος, ενώ περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι, μέλη του δημοτικού συμβουλίου και πολίτες του δήμου Αχαρνών έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Αντίστοιχος αριθμός πολιτών και εργαζομένων έχει συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο του δήμου στις Αχαρνές.

Η δημοτική αρχή των Αχαρνών πηγαίνει στη συνάντηση με έτοιμες προτάσεις σχετικά με την βραχυπρόθεσμη επίλυση του σοβαρού οικονομικού προβλήματος του δήμου, που οδήγησε στην επ' αόριστον αναστολή της λειτουργίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου