Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Αναμνήσεις και μνήμες...

Ανάμεσα στις τόσες δηλώσεις άκουσα και αυτή του Πάγκαλου για το αν συνδυάζονται 2,5 δις χρέος με την εκδρομή ενός ΚΑΠΗ στη Σμύρνη.
Τον έπιασε ο πόνος ίσως τον Πάγκαλο αλλά θα έπρεπε αν μπορεί να τον αφήσει το μυαλό του και η χοντρή κοιλιά του να σκεφτεί μερικά πράγματα αν μπορεί να συνδυάζονται.
Εγώ από την πλευρά μου θα πω ότι συνδυάζεται γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν δουλέψει έχουν ιδρώσει στη ζωή τους και δεν έχουν κάνει λαμογιές, και σε αυτή την Τρίτη ηλικία το μόνο που τους μένει είναι και μία εκδρομή στις χαμένες πατρίδες.
Αυτό που δεν συνδυάζεται Θοδωρή είναι να είσαι Υπουργός και να παραδίδεις πολιτικό ηγέτη, βλέπε Οτσαλάν, αλλά και να βρίσκεις φθηνές δικαιολογίες για το αν πήρε ο αέρας τη σημαία στα ΗΜΙΑ.
Δεν συνδυάζεται Θοδωρή το να είσαι Πρωθυπουργός και να ζητάς ευχαριστώ από τους Αμερικάνους επειδή είσαι ανίκανος να τα βάλεις με 5 τούρκος με ένα φουσκωτό, και να δημιουργείς γκρίζες ζώνες εκεί που δεν υπήρχαν.
Μήπως τα θυμάσαι Θοδωρή αυτά ή μήπως θυμάσαι ερώτηση δημοσιογράφου την ώρα που έμπαινες στη βουλή και ευθαρσώς του είπες να πάει να γαμηθεί.
Δυστυχώς και τελειώνω δεν συνδυάζεται Θοδωρή μία χώρα σαν την χώρα που αγαπώ και λέγεται ΕΛΛΑΔΑ να έχει τέτοιου είδους πολιτικούς χωμένους στη μίζα και στη ρεμούλα και να κάνουν του καμπόσους
Αυτά γιατί κάποιοι ακόμα δεν ξεχνάνε …….

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου