Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Πέθανε ξαφνικά η κόρη του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου


Θρήνος και οδύνη επικρατεί στην οικογένεια Τσάκου έπειτα από τον αδόκητο θάνατο της Μαρίας, κόρης του καπετάν Παναγιώτη Τσάκου και της... γιατρού Ειρήνης Σαρόγλου-Τσάκου και αδερφής του Νικόλα Τσάκου.

Η Μαρία Τσάκου βρέθηκε νεκρή τις πρώτες πρωινές ώρες σε δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου βρισκόταν για δουλειές του Ομίλου. Ο θάνατός της 44χρονης φέρεται να προήλθε από πνευμονική εμβολή.

H Mαρία Τσάκου ήταν από τους πιο δραστήριους επιχειρηματίες της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, άξια διάδοχος μαζί με τον αδελφό της, του καπετάν Παναγιώτη. Με ζηλευτές σπουδές, εισήλθε στον Όμιλο Τσάκου και γρήγορα ανέλαβε μεγάλες ευθύνες στην διακυβέρνηση της ναυτικής αυτοκρατορίας.

Πάντοτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έδωσε το παρών για τελευταία φορά πριν από δύο περίπου εβδομάδες στην ονοματοδοσίας του νεότευκτου φορτηγού πλοίου του Ομίλου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Αυστηρή όταν έπρεπε αλλά πάντα δίκαιη με τους συνεργάτες της, η Μαρία διακρινόταν για την εύστοχη κρίση της και το χιούμορ της.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου