Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Όποιον δεν τον αρέσει μπορεί να φύγει...

Θα ήθελα λίγο το βήμα να τοποθετηθώ σε μερικά θέματα που ¨παίζουν¨πολύ εδώ μέσα.
Για αρχή ήθελα να ρωτήσω τους φίλους αστυνομικούς,στρατιωτικούς...
πυροσβέστες και γενικά όλους τους δημοσίους υπαλλήλους,αν επιτρέπετε να κατινιάζοντε και να βγάζουν τα ενδουπηρεσιακά τους προβλήματα στην φόρα κερδίζοντας Ξεφτίλα και μεγαλύτερο χλευασμό από τον πολίτη;Δημιουργώντας θέμα χωρίς έγκριση προισταμένου λύνετε το πρόβλημα σας;Είστε η εικόνα του κράτους το πήρατε χαμπάρι;Κυμπαριλίκι ρε και πειθαρχία!το Α και το Ω του υπαλλήλου!Οποιον δεν του αρέσει φεύγει!δεν θα μας λείψει κανείς!
Προς κάθε πολίτη που δεν θέλει τον στρατό και δεν έχει καταλάβει τον λόγο ύπαρξής του και το κάθε λαμόγιο που σε κατάσταση πολέμου θα κοιτάξει να την κάνει σε άλλη γη σε άλλα μέρη καλύτερα ας μας αδειάσει την γωνιά από τώρα.Δεν θα μας λείψει!Χρωστάμε πολλά στον Ελληνικό Στρατό αν δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι!
Στον κύριο/α Μίζεροπουλο/ου που βρίσκει την χώρα πίσω στα πεπραγμένα έχοντας στο στόμα συνεχώς το¨Έλα μωρε στην Ελλάδα βρίσκεσαι,τι περιμένεις από το Ελλαδισταν κτλ κτλ χωρίς να έχει προσπαθήσει να αλλάξει κάτι στις κακές του συνήθειες(η μιζέρια είναι μία πάρα-πολύ-κακιά συνήθεια) και στην Ευρώπη έτσι και στην Ευρώπη αλλιώς¨ας μας αδειάσει και αυτός την γωνιά και ας πάει εκεί που νομίζει είναι καλύτερα,Να ξέρεις δεν θα μας λείψει!
Στον λαθρομετανάστη,μετανάστη και όποιον άλλον ρημάζει το άστυ και μη,λέγοντας πως δεν του αρέσει εδώ,από ανάγκη βρίσκεται εδώ, δεν ήθελε να έρθει εδώ κτλ κτλ,¨θανάσιμο αμάρτημα η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ¨ κανένα πρόβλημα μπορεί να πάρει δρόμο!ούτε και αυτοί θα μας λείψουν!
και επειδή κανείς από αυτούς δεν θα πάρει δρόμο ως όφειλε για μένα,την κάνω εγώ!Σε καλύβα και βουνό!Μην μου έρθετε εκεί δεν σας θέλω!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου