Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Μαρία Μπεκατώρου: "Δεν έκανα κάτι επιλήψιμο. Να τραγουδήσω πήγα..."


Κάνει πρωινή εκπομπή περισσότερα χρόνια και από την Ελένη Μενεγάκη και έχει γίνει η «μούσα» των «Ράδιο Αρβύλα».

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν παραπονέθηκε ποτέ για τα σατιρικά σχόλια που έχει ακούσει από τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του. Ούτε άρχισε τα… παρατράγουδα για να κερδίσει προβολή. Πήρε όμως το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδά στο «Just the 2 of us». Χωρίς, όπως ομολογεί, να το σκεφτεί και να προβληματιστεί για το αν θα έπρεπε να το κάνει!
«Ε, δεν μου ήταν και πολύ δύσκολο. Πάντα ήθελα να κάνω πράγματα που να έχουν σχέση με το τραγούδι, με την υποκριτική. Είναι και για φιλανθρωπικό σκοπό, άρα, η απόφαση δεν ήταν καθόλου δύσκολη. Αλλωστε, εμείς δεν πάμε εκεί για να κλείσουμε κάποιο συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία. Ερασιτέχνες είμαστε που προσπαθούμε να δείξουμε κάποια πράγματα και κάθε εβδομάδα να γινόμαστε καλύτεροι» δηλώνει και συνεχίζει: "
Δεν δίνω καθόλου σημασία σε όσους λένε ότι πήγα στο show για να γίνω τραγουδίστρια. Η κριτική θα με επηρεάσει στην απόδοσή μου, γιατί κι εγώ κάνω κριτική στον εαυτό μου. Αλλά δεν με επηρεάζει να με κρίνει κάποιος πώς και γιατί πήγα εκεί. Δεν έκανα κάτι τρομερό και επιλήψιμο. Να τραγουδήσω πήγα".
Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου