Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΠ: Παράκρουση και πώρωση ψευτιάς


 
Τα χρεοκοπημένα και παρακμιακά καθεστώτα, τα κόμματά τους και οι λακέδες τους χρησιμοποιούν στην πολιτική «κάθε μέσο»: της απάτης, της ψευτιάς, των τρομοκρατικών εκβιασμών και της συκοφαντίας.
Στις προεκλογικές περιόδους όλα αυτά τα «μέσα» παίρνουν θηριώδεις διαστάσεις.
Η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ιδιαίτερα ο σημερινός πρωθυπουργός-ανδρείκελο έχει ξεπεράσει σε αποκρουστική θηριωδία κάθε ιστορικό προηγούμενο.
ΟΙ ψευτιές και οι απάτες του ΓΑΠ είναι χωρίς όρια, και χωρίς αναστολές. Είναι η φρενοβλαβής πώρωση της ψευτιάς και απάτης.
Διατυμπανίζει, λοιπόν, και σήμερα, όπως πριν από τις κοινοβουλευτικές εκλογές, τα πελώρια ψεύδη του.
Ένα από αυτά είναι ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα, ενώ γνωρίζει ότι το 2011 θα επιβάλει νέα μέτρα ΔΙΠΛΑΣΙΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ από αυτά που επέβαλε το 2010!!!
Αν με τα μέτρα της φετινής χρονιάς ο λαός χρεοκόπησε, με τα μέτρα της νέας χρονιάς, ο λαός οδηγείται στην ολοκληρωτική καταστροφή και εξαθλίωση.
Ο ΓΑΠ γνωρίζει ότι τα νέα μέτρα της θηριώδους βαρβαρότητας είναι ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ  από το ΜΝΗΜΟΝΙΟ το οποίο ψήφισε και έχει ισχύ Νόμου.
Ο νόμος 3845, με τον οποίο πέρασε το μνημόνιο από τη Βουλή και ο πίνακας στη σελίδα 1350 του ΦΕΚ 65/2010 του νόμου ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ τα μέτρα που θα επιβληθούν το 2011 και τα οποία ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!!!
Για τη χρονιά, λοιπόν, που υποτίθεται ότι δεν θα παρθούν νέα μέτρα το ΜΝΗΜΟΝΙΟ περιλαμβάνει μέτρα τα οποία  ανέρχονται σε 9,65 δισεκατομμύρια ευρώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το 2010 τα μέτρα που ελήφθησαν Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »
Δημοσιεύθηκε στο ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | 3 σχόλια »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου