Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Οι ελιές, οι κότες και η γαλοπούλα για το... ρεβεγιόν!!!!

Ποικιλία είχε πάλι το μενού των κλοπών στην Ηλεία. Γι' άλλη μια μέρα -ή καλύτερα νύχτα- η λεία ήταν πλούσια. Ανάμεσα στα κλοπιμαία σακιά με ελιές φρεσκομαζεμένες, κοτόπουλα και μια γαλοπούλα.
Στα Δουνέϊκα, στη θέση Κερτιζέϊκα, οι κλέφτες φόρτωσαν 45 σακιά με ελιές που κάτοικος είχε μαζέψει την προηγούμενη ημέρα, αλλά για κακή του τύχη τα άφησε στο αγρόκτημά του πριν τις στείλει στο ελαιοτριβείο. Η αξία τους 1.000 ευρώ.
Στα Γρανιτσέϊκα Πύργου εμφανίστηκαν κλεφτοκοτάδες. Έκοψαν το συρματόπλεγμα της περίφραξης χωραφιού, μπήκαν μέσα και πήραν έντεκα κοτόπουλα και μια γαλοπούλα.

Στη Βάρδα οι διαρρήκτες μπήκαν σε αγροτική αποθήκη και πήραν τρία ρολά νάιλον λευκά και μαύρα και μια μοτοσικλέτα, συνολικής αξίας 2.700 ευρώ.

Στον Πύργο από σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ καταστήματος, το οποίο ήταν και ξεκλείδωτο, άγνωστος «βούτηξε» ένα μπουφάν αξίας 300 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 50 ευρώ.
Στο Νιοχώρι Κυλλήνης, άγνωστοι άρπαξαν μέσα από σταθμευμένο φορτηγό διάφορα προσωπικά έγγραφα του οδηγού και το ποσό των 500 ευρώ.

Στα Λεχαινά ένας Ρουμάνος αφαίρεσε δύο κινητά από μια 23χρονη και μετά από δύο ώρες της τα... επέστρεψε! Όμως η κοπελιά δεν φάνηκε να συγκινήθηκε από την "μεταμέλεια" του δράστη και κατέθεσε μήνυση, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να συλληφθεί.
πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου