Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία κατά ΑΡΧΗΓΟΥ Π.Σ για ασέβεια στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ανυπακοή στον Προέδρο της Δημοκρατίας και Υπουργό κ. Παπουτσή

Θεσμικό και νομικό "πραξικόπημα" του Αρχηγού της Πυροσβεστικής. Δεν σέβεται Δικαισύνη, Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Υπουργό του.
Πρωτόγνωρη στη λειτουργία...
 της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ είναι η συμπεριφορά του Αρχηγού Π.Σ, Αντιστράτηγου κ. Σ. Στεφανίδη απέναντι στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ κ. Χ. Παπουτσή.
Συγκεκριμένα την 13η Οκτωβρίου 2010 υπεγράφη από τον Υπουργό κ. Παπουτσή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προεδρικό Διάταγμα, σε εκτέλεση της 280/2009 απόφασης της Επιτροπής Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας και της 147/2010 Γνωμοδότησης της Ολομέλειας του ΝΣΚ, για την επαναφορά στην ενεργό υπηρεσία του Υποστράτηγου Π.Σ,ε.α, Ανδριανού Γκουρμπάτση, από 10-5-2007, ημερομηνία αποστρατείας του από το Π.Σ. Ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής επιδεικνύοντας... (Δείτε στο τέλος τα Διατάγματα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και την επιστολή του Υποστράτηγου στον Υπουργό) ...
ασέβεια στους ανωτέρω θεσμούς και πρόσωπα, δεν έστειλε σκόπιμα και δόλια το εν λόγω Προεδρικό Διάταγμα για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, για να μην επιστρέψει στην υπηρεσία ο προαναφερόμενος Υποστράτηγος. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε ο Υποστράτηγος την έκνομη και κατά παράβαση του Συντάγματος συμπεριφορά του Αρχηγού κατήγγειλε τη συμπεριφορά του στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ του ΠΟΛΙΤΗ και δια των πληρεξουσίων Δικηγόρων του κατέθεσε ενώπιον του κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, την από 18 Δεκεμβρίου 2010 μήνυση σε βάρος του Αρχηγού για παράβαση καθήκοντος. Σύντομα θα κατατεθεί και αγωγή αποζημίωσης σε βάρος του ιδίου Αρχηγού.
Η παράνομη και αντισυνταγματική συμπεριφορά του ανωτέρω Αρχηγού έχει και συνέχεια. Τις προσεχείς μέρες (ίσως σήμερα, αύριο) κάνοντας κατάχρηση της εκ της θέσεώς του εξουσίας και κατά παράβαση αυτής, αποφάσισε, όπως διαδίδεται, να παρανομήσει και πάλι σε βάρος του Υποστράτηγου. Συγκεκριμένα παρόλο που το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ με την πρόσφατη οριστική του απόφαση έκρινε την αποστρατεία του Υποστράτηγου το 2007 οριστικά και αμετάκλητα παράνομη, γιατί ''...από τα στοιχεία του ατομικού του φακέλου δεν υπάρχουν δυσμενή στοιχεία, τα οποία να δικαιολογούν την αποστρατεία του...'', σκοπεύει, επειδή είχε το θάρος να τον καταγγείλει στον Υπουργό και Υφυπουργό του και να τον μηνύσει, να τον αποστρατεύσει εκ νέου χωρίς ωστόσο να μεσολαβήσει κάποιο αρνητικό και δυσμενές στοιχείο σε βάρος του, επιδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ασέβεια στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ (ΣτΕ). Μάλιστα παρόλο που ο Υποστράτηγος ζήτησε αρμοδίως και εγγράφως να εξαιρεθεί ο Αρχηγός από τη σύνθεση του αρμόδιου Συμβουλίου Κρίσεων, λόγω κωλύματος, θα συμμετάσχει με άγριες διαθέσεις.
κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, και ΥΠΟΥΡΓΕ κ. Παπουτσή στο Κράτος Δικαίου που ζούμε και με Δημοκρατική Κυβέρνηση, πώς επιτρέπεται σε έναν Δημόσιο Υπάλληλο-τον Αρχηγό Π.Σ- να Σας εκθέτει, προσβάλει και να αυθαιρετεί και να παρανομεί σε βάρος της νομιμότητας των πολιτών και των Δημοκρατικών Θεσμών της Χώρας; Τελικά στη χώρα αυτή κάνει ό,τι θέλει ο καθένας, που καταχράται την εκ της θέσεώς του εξουσία. Θα παρέμβει κάποιος αρμόδιος να αποκαταστήσει τη διασαλευθείσα νομιμότητα.


www.epirus-ellas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου