Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Βρήκαν τον δολοφόνο του ψυχιάτρου...!!!

Εξιχνιάστηκε έπειτα από συστηματική έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 48χρονου ψυχιάτρου το βράδυ της περασμένης Τρίτης 14 Δεκεμβρίου, στη συμβολή των οδών Στρωμνίτσης με Αδαμάντιου Κοραή.

Για την ανθρωποκτονία συνελήφθη η 27χρονη Κουβανή πρώην σύζυγος του θύματος και ο 27χρονος Έλληνας αρραβωνιαστικός της, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.


Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, στο σημείο του συμβάντος, προηγήθηκε συνάντηση μεταξύ του θύματος και των δραστών, για την επίλυση προσωπικών - οικογενειακών ζητημάτων.

Ακολούθησε διαπληκτισμός, κατά τη διάρκεια του οποίου, ο 27χρονος κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι στον 48χρονο, γεγονός που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του.


Στη συνέχεια, η 27χρονη, αφού αφαίρεσε και απενεργοποίησε το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του θύματος, απομακρύνθηκε πεζή από το σημείο, ενώ ο συνομήλικος συνεργός της μετέβη σε θαμνώδη τοποθεσία στην περιοχή της Πυλαίας (πλησίον εμπορικού κέντρου), όπου απέκρυψε το κυνηγετικό μαχαίρι της επίθεσης, ένα ζευγάρι γάντια και το τηλέφωνο του θύματος.


Μετά από επιτόπια έρευνα τα παραπάνω αντικείμενα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Οι δράστες της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 



http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=226036&cid=4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου