Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ντροπή!!!

Ήρθε το ΠΑΣΟΚ, υπέγραψε το μνημόνιο, μας υποδούλωσε στη τρόικα, και όλα καλά.
Να σφίξουμε λέει τα ζωνάρια, μπας και σωθούμε.

Και να οι περικοπές δαπανών, και να οι μειώσεις μισθών, και να τα ευχολόγια πως αν όλοι βάλουμε πλάτη, σύντομα θα δούμε ξανά το χαμένο φως.
Οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι υπάλληλοι χάνουν 30-40% του εισοδήματός τους, μερικοί μάλιστα που υπερβαίνουν κάποιο ποσό στη μικτή μισθοδοσία τους, δεν πήραν, ούτε λέει δικαιούνται να πάρουν, το ούτως ή άλλως κουτσουρεμένο δώρο Χριστουγέννων των 400 ευρώ.
Όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι; ¨Όχι,
Κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πιο ίσοι και μάλλον πιο δημόσιοι από τους …δημόσιους. Και μιλάμε για την μισθολογική ελίτ του δημοσίου, τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Για αυτούς δεν υπάρχει μνημόνιο. Αλλιώς πως εξηγείται, εν μέσω κρίσης, εν μέσω μαυρίλας, εν μέσω περιστολής δημοσίων δαπανών, το δημόσιο, ναι το δημόσιο, και πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Μεταφορών, να αποζημιώνει με 135.000 ευρώ!!!! (μετρητά) τον κάθε ελεγκτή, που χάνει λέει την ειδικότητά του.
Δηλαδή, όποιος κρίνεται ανεπαρκής για οποιονδήποτε λόγο, εισπράττει πάραυτα 135.000 ευρώ σε ζεστό χρήμα, βγαλμένο από τον δημόσιο κορβανά. Από τους φόρους μας.
Και προς απόδειξη των παραπάνω, επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας ΥΠΑ
http://www.hcaa.gr/home/index.asp
και μετά μπείτε στο λίνκ της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, όπου αναρτώνται όλες οι δαπάνες, και δείτε ενδεικτικά στο: (http://www.hcaa.gr/DIAVGEIA/apozhmiwseis.asp)
πως μόνο μέσα στους τελευταίους 2 μήνες, το δημόσιο (εμείς όλοι) πληρώνουμε από 135.000 ευρώ, σε διάφορους δημόσιους υπαλλήλους, που η υπηρεσία τους έκρινε ως ανίκανους να διατηρήσουν την ειδικότητα τους.
Και μετά ελάτε να μου πείτε για μέτρα λιτότητας, για γενιές των 540 ευρώ, για συνταξιούχους που πεινάνε, και άλλα παρόμοια φληναφήματα των πράσινων πολιτικών μας ηγετών.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου