Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Προάγγελος της βασιλείας του τρισκατάρατου Μπαθομέτ, η «Κάρτα του Πολίτη»!


Του ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Ήλθε, λοιπόν, η ώρα να τα πούμε έξω από τα δόντια. Τελεία και παύλα. Ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, στον κόσμο ολόκληρο είναι έργο των Εβραιοσιωνιστών...!
Οι οποίοι, πράγματι, κατόρθωσαν να ελέγχουν τους πάντες (πολιτικούς, τραπεζίτες, ΜΜΕ, Διαφημίσεις, ειδήσεις, ψυχαγωγικά προγράμματα – με, ή χωρίς εισαγωγικά – Υγεία, ΝΑΤΟ κ.λπ.) και υπό την έννοιαν αυτήν, να κατευθύνουν τους λαούς, την ανθρωπότητα ολόκληρη στον δρόμο της πλήρους υποδουλώσεως της Οικουμένης προς την Εβραϊκή Ηγεμονία. Και ας μην αυταπατάται ο Αναγνώστης. Ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωσις, ή ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (αυτός ο περιβόητος καρνάβαλος της Νέας Υόρκης), ακόμη και τμήματα της κάθε μίας Θρησκείας στον κόσμο, ελέγχονται και κατευθύνονται από τους συγκεκριμένους.
Ό,τι θέλουν επιτυγχάνουν πλέον ΑΥΤΟΙ. Ακόμη και πολέμους δημιουργούν και κατευθύνουν τα άξια αυτά τέκνα του Κακού, ακόμη και ασθένειες, άγνωστες μέχρι τώρα στους ανθρώπους, δημιουργούν με μικρόβια και ιούς που...
δεν είναι δυνατόν να φαντασθεί ένας φυσιολογικός άνθρωπος, μέσα σε εργαστήρια που ιδρύθηκαν και διατηρούνται υπό το πέπλο του Σκότους.
Και μέσα από την εξαθλίωσι και τον πόνο που προκαλούν οδηγούν τα θύματά τους, υπό μορφήν ζώων, στην μάντρα της εξουσίας τους! Εκεί, τα ζώα «μαρκάρονται» - ή πρόκειται να «μαρκαρισθούν» - διά τα περαιτέρω!..
Η επόμενη φάσις, αφού τα «ζώα» σφραγισθούν, είναι η εξυπηρέτησις ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ των αναγκών του περιφήμου «περιούσιου λαού» προς την κατεύθυνσι του βασιλείου του Υλισμού – δηλαδή του Αντιχρίστου – με στόχο, τελικώς (και) την φυσική τους εξόντωσι. Η ψυχική, βεβαίως, θα έχει συντελεσθεί προηγουμένως.
Ένα από τα μέσα που, ως γνωστόν πλέον, χρησιμοποιείται, σήμερα, για τον (κατ’ αρχήν) έλεγχο των «ζώων» στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως, είναι το περιβόητο «σφράγισμα» διά τα καθ’ ημάς είναι η φοβερή «Κάρτα του Πολίτη».
Δι’ αυτής, ο άνθρωπος που την έχει αποδεχθεί, θα ελέγχεται πλήρως, όχι μόνον στις συναλλαγές του – όπως διαδίδουν οι δημιουργοί της – αλλά και σε κάθε δραστηριότητά του προσωπική, στην εργασία του, στην περίθαλψί του, στο σπίτι του και σε κάθε κοινωνική ή πνευματική ενασχόλησί του. Όταν δε κρίνεται «σκόπιμον» ο κάτοχός της θα προσβάλλεται από ψυχικούς και βιολογικούς «ιούς» που θα φθάνουν μέχρι την εξόντωσί του, εάν κρίνεται απαραίτητο.
Τα πειράματα για την ψυχική και βιολογική εξόντωσι του κατόχου μίας τέτοιας «κάρτας» έχουν ήδη γίνει, ενώ έχει περιτράνως αποδειχθεί, από ειδικούς επιστήμονες, ότι το μικροτσίπ που συμπεριέχεται στην «κάρτα», μπορεί άνετα να καταστεί ο φορέας και εκτελεστής εκ μέρους του χειριστού, σε κάποιο σημείο του ορίζοντος, των επιθυμιών – εντολών του τελευταίου.
Οπωσδήποτε, πριν φθάσουμε στο «σφράγισμα» έχει υπάρξει η κατάλληλη προεργασία: «Διά κάθε τρόπου επικοινωνίας (κυρίως διά των ηλεκτρονικών μέσων) οι αυτόκλητοι επικυρίαρχοι της Ανθρωπότητος εφρόντισαν αρκούντως για την αποβλάκωσι του πολίτου. Τόσον του Έλληνα, όσον και κάθε άλλης χώρας: Φρόντισαν να είναι αγράμματος, δεισιδαίμονας (ας είναι επί τούτου καλά και οι… αστρολόγοι «μας»), τρομοκρατημένος, τρισαθλιωμένος οικονομικά και εν πολλοίς βλακέντιος ώστε να είναι πανεύκολη η εν συνεχεία κακοποίησις του μυαλού και της ψυχής του.
Ποιος είναι, άραγε, αυτός που δεν διατηρεί πλειάδα αμφιβολιών ότι οι επιχειρούντες την διαφώτισί του επί όσων πρόκειται να συμβούν, είναι άνθρωποι «βαρεμένοι» και βαθέως θρησκόληπτοι, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν την αξία της «εξελίξεως» και των «ευεργετημάτων» που προσφέρει η εναρμόνισις του Ανθρώπου με την τεχνολογία;
Γνωρίζω ότι, πράγματι, οι αμφισβητούντες τις φοβερές αυτές εξελίξεις είναι αρκετοί. Ίσως πολλοί. Και, κατά μίαν έννοιαν, δικαιολογούνται. Καθήκον όλων, όμως, είναι με αφορμή αυτά που καταθέτει ο γράφων (και άλλοι πολλοί!>.) για
τα επερχόμενα, να επιδοθούν, έστω και σε μία στοιχειώδη προσπάθεια, διακριβώσεως της αλήθειας. Είμαι βέβαιος ότι εάν αποφασίσουν να ασχοληθούν με το θέμα, θα εκπλαγούν μπροστά στη διαπίστωσι ότι… κάτι τρέχει στο βασίλειον της Δανιμαρκίας.
Θα κλείσω αυτή την κατάθεσι πνεύματος και ψυχής με την υπενθύμισι της προσευχής (;) που κάνουν οι Εβραιοσιωνιστές στον ΣΑΤΑΝΑ – αρχής γενομένης από τους Μασώνους – προκειμένου να ικανοποιήσουν εαυτόν και τον… «θεόν» τους. Πρόκειται για την προσευχή που κάνουν στο κτηνώδες άγαλμά τους που φέρει το όνομα «Μπαθομέτ» με την εβραϊκή πεντάλφα στο μέτωπο.
Στο κείμενο παρατίθεται και το τερατώδες, κτηνώδες άγαλμα του Σατανά με την εβραϊκή πεντάλφα στο μέτωπο και με πόδια τράγου, ενώπιον του οποίου γονατίζουν οι… πιστοί του. Το σχήμα τούτο περιλαμβάνεται στο πολύκροτο βιβλίο του LEO TAXIL «Τα μυστήρια των Μασώνων», σελ. 374-375.
Η προσευχή προς τον Μπαθομέτ
Ελθέ, ω Εωσφόρε, ελθέ
ΕΣΥ, τον οποίον οι Ιερείς εσυκοφάντησαν!
ΕΣΥ τον οποίον πολλοί κατεδίκασαν. Ελθέ!
Ελθέ να σε εναγκαλισθούμε, να σε σφίξουμε στην αγκαλιά μας!..
Προ πολλού σε γνωρίζουμε και προ πολλού μας γνωρίζεις επίσης.
Προ των εσκοτισμένων οφθαλμών του χύδην όχλου,
Τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε ωραία, τα έργα σου δεν φαίνονται πάντοτε καλά, ω ευλογημένε της καρδίας μας!
Άνευ των έργων σου, ω Σατανά, το Σύμπαν θα ήτο παράλογον.
Συ μόνος ζωογονείς, συ μόνος γονιμοποιείς,
Συ εξευγενίζεις τα πάντα.
Συ επισφραγίζεις την αρετήν (;;;)
Συ η Αρχή, Συ ο Θρόνος.
Συ δε, ω Αδωναΐ (σ.σ.: Εννοεί τον Χριστό), Θεέ άρπαξ, Θεέ άδικε, σε απαρνούμεθα.
Μισείς την επιστήμην, αλλά εμείς αποκτήσαμε αυτήν εις πείσμα σου.
Μισείς την ευτυχίαν, αλλά εμείς την κερδίσαμε.
Εκάστη των προόδων μας, είναι θρίαμβος, υπό τον οποίον κατασυντρίβεται η θεότης σου.
Πνεύμα ψεύδους και απάτης (σ.σ.: Απευθύνεται στον Χριστό) η Βασιλεία σου ετελείωσε. Ζήτησον θύματα μεταξύ των ζώων. Ήδη εξεθρονίσθης και κατασυνετρίβης… Χάθητι, ω Δήμιε του λογικού μας, ω φάσμα της συνειδήσεώς μας!».
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2010/12/blog-post_4730.html#ixzz18lHdv29X

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου