Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ο Μεγαλειότατος μετά της Αυτού Μεγαλειότητος στο "Royal event"


Μια παλιά σουίτα μόλις 350 τ.μ. με τιμή εισόδου που μόλις άγγιξε τα 5.400 ευρώ τη βραδιά, και φυσικά ένα "πτωχό και λιτό δείπνο" κόστους μόλις 380 ευρώ ανά άτομο με κάτι "χαλασμένα τυριά", "παλιόκρασα" και σαμπάνιες 50 ετών και βάλε σε ένα παλιό ξενοδοχείο,να δείς πως το λένε....α ναί ..King George ...

ήταν το περιβάλλον που μπορούσε να χωρέσει τον σοσιαλιστή αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» στην κυριακάτικη έκδοση της.
Ο Βασιλικός Σοσιαλισμός σε όλο του το μεγαλείο..!!
ΕΥΓΕ ΘΕΟΔΩΡΕ.. YOU ARE THE KING OF THE YEAR.!!

Αγαπητέ Τάκη πολύ καλό το πορτρέτο του ζεύγους της χλιδής αλλά η εφημερίδα γράφει κάτι ακόμα πιο σοβαρό:Τα έγγραφα δείχνουν "δώρο" από την οικογένεια Δασκαλαντωνάκη που οφείλει 1,6 εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ!και εξηγεί η εφημερίδα: “complimentary” (προσφορά τιμής ένεκεν)!!!
Αν αυτό αληθεύει τότε θα πρέπει σήμερα κιόλας το "παλικάρι" να πάρει την καλή του και να πάνε από μόνοι τους στην Ευελπίδων στον εισαγγελέα υπηρεσίας και να ζητήσουν να περάσουν αυτόφωρο.
Κι αυτό γιατί όπως γράφει επίσης το "Πρώτο Θέμα" ο όμιλος Δασκαλαντωνάκη , που έκανε την προσφορά ,χρωστά 600 εκ. σε Τράπεζες ,Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία, εκ των οποίων 1,6 εκ. στο ΙΚΑ!Αντιλαμβάνεστε γιατί διαπλοκή μιλάμε κι αν πρόκειται ποτέ να εισπράξει το έρμο το κράτος τα οφειλόμενα από τους μεγαλοκαρχαρίες.Κατά τ' άλλα θα φτιάξουν νόμους για να βάζουν φυλακή τους φοροφυγάδες.Νόμοι υπάρχουν χιλιάδες,τσίπα και καθαροί πολιτικοί δεν υπάρχουν που να επιτρέπουν στη δικαιοσύνη να κάνει απρόσκοπτα τη δουλειά της.
Βέβαια,αν όντως ισχύουν όσα γράφει η εφημερίδα,δημιουργείται και τεράστιο πολιτικό ζήτημα αλλά μην ταράζεστε αφού οι  σχέσεις της σοσιαλιστικής μας κυβέρνησης με τον όμιλο Δασκαλαντωνάκη φαίνεται να είναι πολύ θερμές και σε ανώτερα επίπεδα,διαβάστε 

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα....ευχαριστώ για την δημοσίευση και έρχομαι να συμπληρώσω ότι στη λέξη "Πρώτο Θέμα" του κειμένου στο blog μου έχω link που σε παραπέμπει σε αυτά που σωστά αναφέρεις..
    Όπως και να έχει για τα παραπάνω έχεις απόλυτο δίκιο..
    φιλικότατα
    Τάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή