Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Το στημένο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι...

Να και ένα ευχάριστο...
Φαίνεται πως το στημένο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας αρχίζουν να το αντιλαμβάνονται όλο και περισσότεροι πολίτες με αποτέλεσμα ακόμη μία μύνηση στην κατοχική κυβέρνηση

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γ. ΝΟΥΛΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΜΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά, η οποία είναι εκτενέστατη (84 σελίδες κυρίως κείμενο και πάνω από 200 σελίδες επικαλούμενα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μηνυτών)», όπως λέει ο κ. Νούλας στην «PRESS Time», «επισημαίνεται πως οι κερδοσκόποι έστησαν το παιχνίδι και ζημίωσαν την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστους μήνες πάνω από 13 δισ. ευρώ». 
 
Στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει κατατεθεί η με αριθμό 2744 μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου (ο οποίος πολιτεύεται και με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών) Γεώργιου Ι. Νούλα, καθώς και του ασφαλιστή Κυριάκου Τόμπρα κατά των κερδοσκόπων, οι οποίοι με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες πολίτες και γενικότερα τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα.
 
Στην εν λόγω μηνυτήρια αναφορά, η οποία είναι εκτενέστατη (84 σελίδες κυρίως κείμενο και πάνω από 200 σελίδες επικαλούμενα σχετικά έγγραφα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μηνυτών)», όπως λέει ο κ. Νούλας στην «PRESS Time», «επισημαίνεται πως οι κερδοσκόποι έστησαν το παιχνίδι και ζημίωσαν την Ελλάδα μέσα σε ελάχιστους μήνες πάνω από 13 δισ. ευρώ».
 
Ανάμεσα στα άλλα, οι μηνυτές επισημαίνουν ότι «σε καμία περίπτωση δεν αρκεί το ύψος του ελλείμματος για να οδηγηθεί μια χώρα σε χρεοκοπία, αφού οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης, οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία είχαν και συνεχίζουν να έχουν μεγάλα ελλείμματα και παρ’ όλα αυτά καμία από αυτές δεν οδηγήθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου