Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ

Υπόθεση Βατοπαιδίου,οι πολιτικοί στο απυρόβλητο και τα μη πολιτικά πρόσωπα στο στόχαστρο που μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος.
Αν και μέχρι στιγμής, από τη δικαστική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν έχει προκύψει χρηματισμός αλλά ούτε και.....
ζημιά του δημοσίου στην υπόθεση, ο υπουργός δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης με επιστολή που έστειλε σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγο κ. Τέντε ζήτησε εξηγήσεις για την ατιμωρησία μη πολιτικών προσώπων που φέρονται να ενεπλάκησαν στις υποθέσεις Βατοπαιδίου,ζήμενς, τηλεφωνικών υποκλοπών, ομολόγων, «Ασπίδος-Πρόνοιας» και των γιατρών της DePuy.

ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΘΑ..ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ;

κ.Καστανίδη,η αίσθηση ατιμωρησίας που έχει αποκομίσει η κοινωνία δεν αντιμετωπίζετε με επιθέσεις στους δικαστές και με παρεμβάσεις στο έργο τους, ούτε ζητώντας τιμωρία για τα μη πολιτικά πρόσωπα για τα οποία,τουλάχιστον μέχρι σήμερα, δεν έχει προκύψει ενοχοποιητικό στοιχείο.Η δικαίωση της πολιτικής ..δεν έρχεται μέσα από επικοινωνιακές παρεμβάσεις αμαυρώνοντας ιστορικούς τόπους και πρόσωπα.

Όσον αφορά την υπόθεση Βατοπαιδίου, που ξεκίνησε το 1991 μεταξύ δημοσίου και νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου που είναι η Μονή, όχι μόνο δεν εντοπίστηκε ζημία εις βάρος το δημοσίου αλλά δεν υπάρχει αδίκημα ούτε δικαστική υπόθεση, είχε πάει στο αρχείο πολλές φορές, μεταξύ των οποίων το 2005 και το 2007 . Και το κόμμα σας την επανέφερε το 2008 για να αποκομίσει πολιτικά οφέλη,έτσι καταφέρατε και πήρατε ξανά την εξουσία!

κ.Καστανίδη,χτυπώντας τους μοναχούς και την κοιτίδα της Ορθοδοξίας μας,το ΄Αγιο ΄Ορος,δεν θα καλύψετε τις μίζες εκατομμυρίων ευρώ που εντοπίστηκαν από τα πορίσματα για την αγορά των τεσσάρων υποβρυχίων και της ζήμενς.

κ.Υπουργέ της δικαιοσύνης,η κοινωνία ζητά παραδειγματική τιμωρία όσων ζημίωσαν το Ελληνικό δημόσιο εισπράτωντας εκατομμύρια ευρώ ως μίζες για να αγοράσουν ένα υποβρύχιο ή ένα βαγόνι του ηλετρικού..Και οι ΄΄Κύριοι΄΄ που τα έβαλαν στις τσέπες τους σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι και ωραίοι παρακολουθώντας με.. αγωνία ποιοι θα μπουν στην φυλακή για τα σκάνδαλα που εκείνοι έφεραν εις πέρας..

Εξηγήσεις να ζητήσετε από τους συναδέλφους σας πρώην υπουργούς που ράβετε νόμους στα μέτρα τους ..και όχι να παρεμβαίνετε στη δικαιοσύνη για την ατιμωρησία μη πολιτικών προσώπων .Διότι,ως γνωστών, οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!

Η δημοσιογραφική ομάδα του agioritikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου