Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Τραγωδία στην Κηφισιά με νεκρό 10χρονο παιδί

Νεκρό 10χρονο παιδάκι από σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με ΙΧ, στο ρέμα Χελιδονούς, στη Νέα Κηφισιά. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά η γυναίκα που οδηγούσε το ΙΧ ενώ το παιδάκι που βρισκόταν στο αμάξι έχασε τη ζωή του. Από το σχολικό λεωφορείο τραυματίστηκαν ελαφρά τρία παιδάκια.

Το σχολικό λεωφορείο ανήκει στα εκπαιδευτήρια Αντωνοπούλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, το πρωί το σχολικό 20 της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ενεπλάκη σε αυτοκινητιστικό τρακάρισμα. Συγκεκριμένα, το σχολικό εκινείτο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, ανεβαίνοντας την ανηφόρα που οδηγεί στον Λαϊνόπουλο (κοντά στο ρέμα Χελιδονούς). Ένα επιβατικό Ι.Χ. κατέβαινε την κατηφόρα προς την αντίθετη κατεύθυνση. Το Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο, ξεφεύγοντας από την πορεία του, και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το σχολικό. Στο σχολικό επέβαιναν 19 παιδιά, ο οδηγός και η συνοδός. Τα παιδιά είναι όλα καλά. 3 μόνο από αυτά φέρουν μικρές εκδορές».

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Τροχαίας που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου