Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

Δείτε την αντίδραση των πολιτών μέσω σχολίων όσον αφορά το φλέγον ζήτημα με τη περιβόητη λίστα Λαγκάρντ...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
Ο κ. Παπακωνσταντίνου, παρέδωσε στον κ. Διώτη επιλεκτικά ένα μόνο μέρος της λίστας! Άρα, δέν έδωσε την πλήρη λίστα ονομάτων που περιείχε το CD της Λαγκάρντ; Και ποιά ονόματα απέκρυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου; Μα φυσικά, τα ονόματα των πολιτικών που περιείχε το CD της Λαγκάρντ!!! Και τί παρέδωσε ο κ Διώτης στον κ. Βενιζέλο; Μα φυσικά την πετσοκομένη λίστα που παρέλαβε απ'τον Παπακωνσταντίνου, χωρίς τα ονόματα των πολιτικών!!! Καί τί κρατούσε στο σπίτι του ο κ.Βενιζέλος και το απέστειλλε χθές στον Σαμαρά και εκείνος στο ΣΔΟΕ; Μα φυσικά την πετσοκομένη επιλεκτικά λίστα χωρίς τα ονόματα που ο κ. Παπακωνσταντίνου απέκρυψε! Επομένως, η λίστα Λαγκάρντ (η πλήρης) εξακολουθεί να αποκρύπτεται επιμελώς! Από ποιόν; Απ'όλο το σκεπτικό προκύπτει πώς, το αρχικό CD Λαγκάρντ βρίσκεται στα χέρια του Παπακωνσταντίνου και πως το ΣΔΟΕ αυτή την στιγμή έχει μόνο τα ονόματα που επιλεκτικά έδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου! Θα πρέπει άμεσα να ξαναζητηθεί επισήμως το CD απ'τήν κ. Λαγκάρντ και να παραδοθεί απ'ευθείας στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου! Δεν υπάρχει σήμερα πολιτικός έμπιστος για την παραλαβή του CD. Βέβαια, ο κ. Παπακωνσταντίνου πρέπει να συλληφθεί άμεσα για απόκρυψη στοιχίων και να του αφαιρεθεί το δικαίωμα του εκλέγεσθαι! Όσο για τον κ. Βενιζέλο, καλό είναι να παραιτηθεί και να πάψει ν'ασχολείται με την πολιτική, για το καλό του ΠΑΣΟΚ και εν γένει της Κεντροαριστεράς παράταξης!
Helvetia 
Και πάλι βλέπουμε το πόσο μας κοροϊδεύουν!!! Εχουν πάντα ευαισθησίες με τα δικά τους προνόμια, με τα δικά τους συμφέροντα. Η Γερμανία κέρδισε 100 εκ. € φόρους από αυτές τις λίστες μόνο σε ένα κρατίδιο!!! Αχ, Ελλάδα μου, πόσο λίγο σ' αγαπάνε!!!!
ΚΑΣΤΡΟ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΧΟΝΔΡΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ .....ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΘΥΞΙΑΣ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?ΤΡΩΓΕΤΑΙ ?
dn 
ΚΑΤ΄ΑΡΧΗΝ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΜΑ ?? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ??? ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ??? ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ = ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!!
ΚΟΥΛΗΣ ΧΑΤΖΗΠΑΤΣΑΡΑΣ
...η λίστα περιέχει προφανώς ονόματα και ποσά ...που μπορεί να φτάνουν στα 600 δισ.ευρώ. Από αυτά το πολύ 10 δισ. να ανήκουν σε λαμόγια γενικών καθηκόντων και σε λίγα συγγενικά πρόσωπα πολιτικών ή και λίγα πολιτικά πρόσωπα. Βεβαίως και ΔΕΝ έχουν δικαίωμα άφεσης αμαρτιών . Τα υπόλοιπα ανήκουν σε επιχειρηματίες και αποτελούν νόμιμα κέρδη-κεφάλαια τα οποία εξάγονται με βάση την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων-και χρηματικών-που συμπεριλαμβάνεται στην νομοθεσία της ΕΕ . Το φαινόμενο αυτό αντιμετώπισαν και άλλα κράτη της ΕΕ στο πλαίσιο που περιγράφω και το μόνο που μπόρεσαν να προσάψουν στους διακινητές χρημάτων ήταν η φοροδιαφυγή εισπράτοντας πολύ λίγα φορολογικά πρόστιμα . Ας μην ψάχνουμε λοιπόν ούτε το χρυσόμαλλο δέρας,ούτε το νερό του καματερού,ούτε το θαύμα της φραπελιάς . Το ζητούμενο είναι :με ποιούς νόμους συσσώρευσαν οι εν λόγω κύριοι αυτά τα τεράστια κέρδη ;; Το γαϊτανάκι εδώ λίστα-εκεί λίστα-που είναι η λίστα, γίνεται για επικοινωνιακούς λόγους και υποτιμά τη νοημοσύνη μας .
ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ.ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ? Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΦΕΥ ΓΑΤΟς
το σλογκαν (επεσα απο τα συνεφα ) σε ολη του την διαστασει !!!! τι περιμενατε στα δυσκολα να αναλαβουν ευθυνες ???? αναρωτηθητε ποτε ανελαβαν ευθυνες τα τελευταια 20 χρονια , για να μην παω παρα κατω . στα ημια 5 ημερες να βρεις καποιον να σου πει τι εγινε ,στους σεισμους .εξαφανισμενοι .στις πυρκαγιες τις πελοποννησου περιμεναν να κατασταλαξει ο κουρνιακτος ,για να εμφανιστουν .μονο τα χρηματα του ερανου ακομα δεν ξερουμε τι απεγιναν, και εσεις περιμενατε να σας πουν για λιστες που αφορουν το συστημα ?? και μην μιλατε πολυ γιατι μπορουν να σας βαλουν ισοδυναμα για την απωλεια των προστιμων μειωνοντας παλι μισθους . αυτοι ειναι οι ογκολιθοι της πολιτικης μας ζωης που τους θεοποιησε το ποπολο,οπως παντα. α ξεχασα το χρημα οπως φαινεται ερεε αφθονο και δεν το εκρυβαν !!!! τοσο σιγουροι ! ηταν και ειναι καθεστως.το μελλον ισως δειξει τι ............
Atlantios
Ιδιωτικοποιείται ο κάθε υπουργός υλικό που ανήκει στην πολιτεία; Σε τι χώρα ζούμε; Πως καταφέρνουν αυτοί οι παλιάνθρωποι να συνεχίζουν να βρίσκονται στην εξουσία; Ποιος στον διάολο τους ψήφισε;
ΓΙΑΤΙ; 
Γιατί απέδωσε η λιστά δισεκατομμύρια από πρόστιμα σε Γερμανούς, Ισπανούς, Ιταλούς, Γάλλους και σε μας ούτε ευρώ; Απλά, διότι η χώρα μας είναι "χώρα με ειδικές ανάγκες" και "ειδικές ευαισθησίες". Εμείς διαγνώσαμε ότι είναι προϊόν υποκλοπής και έχουμε ευαισθησίες σε κάτι τέτοια. Εδώ ούτε κάμερες που να βλέπουν λίγο προς το δρόμο δεν μπορούμε να εγκαταστήσουμε μη τυχόν και καταγράψουν κάποιο παντρεμένο με την γκόμενα. Να τα παίρνουμε όμως από τον χαμηλοσυνταξιούχο, εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
δούλεμα 
να 'χαμε να λέγαμε...τι είχαν τα έρμα και ψοφούσαν...από την πόλη έρχομαι...όποιος δεν θέλει να ζυμώσει... κόρακας κοράκου μάτι...ή στραβός; είν' ο γυαλός ή στραβά...όμοιος τον όμοιο και η κοπριά...οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς...τα πολλά λόγια είναι φτώχια... και ένα σωρό άλλα για την παράνοια που σερβίρουν.
Βύρων
Και βεβαίως χρειάζεται απαραιτήτως αντίγραφο του πρώτου CD διότι εδώ στην Ελλάδα που το κρατούσαν στα γραφεία επί ένα χρόνο οι ανευθυνοϋπεύθυνοι -και ενδεχομένως και οι ίδιοι ένοχοι- χωρίς να το φανερώνουν, σίγουρα θα το έχουν πειράξει(θα έσβησαν ονόματα. άλλαξαν τα ποσά κλπ.). Είναι όμως αδήριτη ανάγκη να το επιβεβαιώσει η ίδια η Λαγκάρντ ότι παρέδωσε ακριβές αντίγραφο του πρώτου CD και μάλιστα απ΄ευθείας να το παραδώσει στον υπεύθυνο εισαγγελέα δίωξης του οικονομικού εγκλήματος. Και κάτι ακόμα πρέπει να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη οι επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, γιατί αφού έχουν όλα τα στοιχεία για το χρήμα που βγήκε έξω από την Ελλάδα δεν παρέδωσαν τα στοιχεία στους αρμόδιους εισαγγελείς. Η Τράπεζα της Ελλάδος ξέρει τα πάντα γύρω από το διακινηθέν προς κάθε κατεύθυνση χρήμα. Γιατί δεν έπραξε το καθήκον της;
Κ.ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ
Μπράβο Γιάννη! Πάρε αντίγραφο και βρές ποιά ακριβώς ονόματα απέκρυψε ο κ. Παπακωνσταντίνου! Είναι προφανώς ονόματα πολιτικών και συγγενών τους! Εσύ δεν είσαι πολιτικός! Βάρα τους στο ψαχνό για να γλυτώσουμε επί τέλους απ'τα καθάρματα που λυμαίνονται τον τόπο απ'το 1974 και μετά!
brouno
@ANDY....... Μαλλον γιατι δεν εξυπηρετει τα συμφεροντα καποιων!!!! Γιατι αν, και λεω αν μια στις εκατο ειναι αληθεια αυτο που κανουν τα παληκαρια , δηλαδη να εχουν καταθεσει τα χρηματα με την προυποθεση της καθαρσης εδω και τωρα τοτε ........ εχει να πεσει πολυ κλαμα, μα παρα πολυ κλαμα......... και φυσικα χαλαει τα σχεδια των ελληνων πολιτικων και "φιλων" ευρωπαιων για αμεσο ξεπουλημα της χωρας!! Ασ ασχοληθουμε λοιπον σε τρια διαφορετικα αρθα με το στικακι και καθολου με την E.N.D γιατι μπορει το θεμα να τσουζει!
Αγιάννης
Σιγά μην έδωσε την πρωτότυπη δισκέττα ο Βενιζέλος. Θα τη μαγείρεψε, θα τη "ρετουσάρισε" βγάζοντας τους "δικούς", ίσως να έβαλε και τίποτε φανταστικά ονόματα, ώστε στον "έλεγχο" να αποδειχθεί αναξιόπιστη, και την έδωσε μετά από 2 χρόνια!!!!!!!!! Από δώθε παν και άλλοι........... Σου λέει: Γιατί να πληρώσουν πολλά οι λίγοι πλούσιοι??? Να ξεζουμιστούν οι πολλοί φτωχοί.... Καληνύχτα
βασιλης
Αφού θέλει το Υπουργείο οικονομικών το αντίγραφο της λίστας για να το συγκρίνει με το πρωτότυπο που προφανώς κατέχει, γιατί τις προηγούμενες μέρες έλεγαν ότι δεν το έχουν ?
revma
Θα έπρεπε...όλοι να είχαν πάει...οχι μόνο σπίτι τους ...αλλά και στο ...σκαμνί...είναι απίστευτο το πως αυτοί οι άνθρωποι ...διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας...ακόμα...και καθόμαστε και τους κοιτάμε....θα μου πείτε...εδώ ο πρόεδρος της ..βουλής...βγήκε και μάγκας απο πάνω...παρόλες τις υπόνοιες...για ..άλλα...νομίζουν μερικοί οτι στην πλάτη του κόσμου μπορούν ...να κάνουν ότι θέλουν...προσοχή ...όμως ..τα υπόγεια..ρεύματα.
Νικόλας 
Καταλάβατε κάποιοι γιατί το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο δεν θέλει με τίποτα να χάσει την εξουσία μέσω των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων της διαπλοκής; Απορώ πως δεν έχουν κατηγορήσει ακόμη τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά των Τσίπρα για την εξαφάνιση της λίστας. Κομματόσκυλα...
ANDY
Αναφέρεστε συνεχώς σε αυτή την ουσιαστικά άχρηστη (για ευνόητους λόγους) λίστα. Γιατί δεν αναφέρεστε καθόλου στην ομάδα E.N.D
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ
" Πρόκειται για μια δουλειά η οποία δεν θα διαρκέσει πάνω από είκοσι ημέρες. Βέβαια το πιθανότερο είναι ότι σήμερα αυτοί οι λογαριασμοί ή θα έχουν κλείσει ή θα είναι κενοί."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου