Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Θρίλερ με την τύχη του 26χρονου που έπεσε θύμα απαγωγής

Τα κέρδη της οικογένειάς του από ένα λαχείο έκαναν στόχο συμμορίας απαγωγέων έναν 26χρονο σπουδαστή. Παρότι οι απαγωγείς του συνελήφθησαν, έως αργά χθες το βράδυ δεν είχαν... 
...δώσει το παραμικρό στοιχείο για την τύχη του θύματός τους, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Οι κατηγορούμενοι για την απαγωγή – ανάμεσά τους και μία γυναίκα – συνελήφθησαν την Τρίτη. Αρχηγός τους φέρεται ένας 71χρονος, πατέρας δύο εν ενεργεία αστυνομικών, ο οποίος διατηρούσε στενή οικογενειακή σχέση με τους οικείους του 26χρονου.
Ο 71χρονος ήταν αυτός που έστησε την παγίδα για να πέσει ο 26χρονος στα χέρια των απαγωγέων. Το μεσημέρι της 9ης Αυγούστου, όπως διαπιστώθηκε από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος, ο 71χρονος τηλεφώνησε στον 26χρονο και του έδωσε ραντεβού στο Αίγιο, γνωρίζοντας ότι τις ημέρες εκείνες το θύμα βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του για διακοπές στο Διακοφτό. 
Ο νεαρός χωρίς να υποψιαστεί κάτι, καθώς ο 71χρονος ήταν από τους στενότερους φίλους της οικογένειας αλλά διατηρούσε και πολύ καλή προσωπική σχέση μαζί του, ξεκίνησε για το Αίγιο. Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με τη μητέρα του νεαρού το πρωί της επόμενης ημέρας. 
Οι απαγωγείς τής είπαν να μην έρθει σε επαφή με την Αστυνομία, διότι διαφορετικά θα σκότωναν τον γιο της, όπως την απείλησαν. Εως τις 17 Αυγούστου, τελική ημερομηνία που είχαν δώσει στη μητέρα για να συγκεντρώσει το ποσό, οι απαγωγείς επέτρεψαν στον 26χρονο να επικοινωνήσει πέντε φορές μαζί της διαβεβαιώνοντάς την ότι είναι καλά στην υγεία του. 
Σε όλες τις επαφές τους ο γιος προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα του να δώσει το ποσό που απαιτούσαν οι απαγωγείς για να τον αφήσουν να φύγει – μάλιστα, αυτή η προσπάθεια του θύματος είχε προβληματίσει σημαντικά την Αστυνομία. 
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου