Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ξεκινούν οι έρευνες για τον μικρό Μπεν - Ελπίζει ακόμα η μητέρα του!

Πριν από 21 χρόνια, ο μικρός Μπεν Νίνταμ, είχε απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφού ενώ ήταν σε διακοπές με την οικογένειά του στην Κω, ξαφνικά εξαφανίστηκε!
Οι ειδικοί από αστυνομικές υπηρεσίες της Βρετανίας, θα σκάψουν σε έαν μικρό ύψωμα κοντά στο σπίτι όπου έμενε η μητέρα και οι παππούδες του Μπεν τον Ιούλιο του 1991, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του 21 μηνών - τότε- παιδιού.
Η αστυνομία ανέφερε ότι στηρίζει την προσπάθεια της μητέρας του Μπεν να ανακαλύψει τί συνέβη. Η μία εκδοχή της υπόθεσης είναι ότι ο μικρός, την ώρα που ακολουθούσε τους παπούδες του προς το σπίτι, θάφτηκε κατά λάθος στα συντρίμια από τον οδηγό μπουλντόζας που άδειαζε οικοδομικά υλικά σε υπό ανέγερση κτήριο.
Σύμφωνα με το ''Έθνος'' ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ν. Γιορκσιρ τόνισε ότι «η αστυνομία ηγείται μίας ομάδας ειδικών που θα ταξιδέψουν στην Κω για να στηρίξουν τις προσπάθειες των ελληνικών αρχών για τον εντοπισμο του Μπεν. Η Ελληνική Αστυνομία ακολοθεί μία ερευνητική γραμμή με επίκεντρο το έδαφος της περιοχής που εξαφανίστηκε το βρέφος το 1991. Ξεκινώντας τις έρευνες αύριο (σήμερα), θα εξετάσουμε το έδαφος, συμπεριλαμβανομένης και της γεωφυσικής εξέτασής του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρέπει να γίνει ανασκαφή σε κάποια περιοχή».
«Κατά τους προηγούμενους 18 μήνες, η αστυνομία του Ν. Γιόρκσιρ συγκέντρωσε όλο το υλικό από την Ελληνική Αστυνομία που είχε σχέση με την εξαφάνιση του Μπεν, ούτως ώστε να συμβάλλει στις έρευνες. Επίσης, απέκτησε γενετικό υλικό του Μπεν από το Νοσοκομείο Παίδων του Σέφιλντ. Η αστυνομία του Ν. Γιόρκσιρ εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζει την μητέρα του Μπεν, Κέρι, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Οι θεωρίες για το τί συνέβη στο μικρό παιδί είναι δεκάδες. Ωστόσο, δεν βρέθηκε ποτέ κάποιο ίχνος του. Η μητέρα του εδώ και δύο δεκαετίες ψάχνει για τον γιο της και εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχει απαχθεί και βρίσκεται στη ζωή.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου