Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Απίστευτο σκάνδαλο! Επισμηναγός εν αποστρατεία ιδρύει εκδοτική εταιρεία και εκμεταλλεύεται τη μορφή του γέροντα Παϊσιου


(Μία συμμορία με βάση τη Σουρωτή στη Θεσσαλονίκη και με αρχηγό έναν επισμηναγό εν αποστρατεία εκμεταλλεύεται τη μορφή του γέροντα Παϊσιου αναγκάζοντας αφελείς προσκυνητές να προσκυνάνε και να αφήνουν χρηματικά ποσά)

Αν είναι δυνατόν. Επισμηναγός εν αποστρατεία που λαμβάνει σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο να πλουτίζει παράνομα ιδρύοντας εκδοτική εταιρεία σε συνεργασία με άλλα λαμόγια μοναχούς και δήθεν «πιστούς» που λατρεύουν το γέροντα Παϊσιο.

Το μέγα σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στη Θεσσαλονίκη και σιγά σιγά έρχονται στο φως της δημοσιότητας μαϊμού θαύματα και δήθεν επιστολές πιστών που μαρτυρούν για τον γέροντα Παϊσιο.

Ο επισμηναγός που πλουτίζει παράνομα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου και της αφέλειας των πιστών πουλάει βιβλία μέσω των εκδόσεων Σταμούλη έναντι 20 ευρώ δηλώνοντας ότι είναι πρωτότυπες μαρτυρίες που έχουν περιέλθει άγνωστο πώς στα χέρια του.

Μάλιστα…
ισχυρίζεται ότι ο γέροντας εμφανίζεται στον ύπνο του και τον καθοδηγεί να ιδρύσει μοναστήρι στο όνομα του γέροντα Παϊσιου. Σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε το όνομα του επισμηναγού, το όνομα της εταιρείας αλλά και όλη την κομπίνα που έχει στηθεί έτσι ώστε να οικονομάνε κάποιοι αληταράδες εκμεταλλευόμενοι την αγιοσύνη του αγιορείτη γέροντα Παϊσιου. Συνέχεια σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου