Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Δραχμή, αίμα και δάκρυα...

Καταρρέει το σαπισμένο μεταπολιτευτικό σύμπαν που μετέτρεψε τη χώρα σε Κολομβία παραδομένη στις παρακρατικές συμμορίες.

Καταρρέει και τα κοράκια της διαπλοκής ετοιμάζονται πλέον να υποδεχθούν τη δραχμή για να κερδοσκοπήσουν για μια ακόμη φορά πάνω στο πτώμα της χώρας, μια και φρόντισαν να βγάλουν στο εξωτερικό τις καταθέσεις τους -προιόν λεηλασίας της Ελλάδας 37 χρόνια τώρα.

Μόνο που όλα αυτά τα καθάρματα έχουν στη πίσω άκρη του μυαλού τους, ότι πλησιάζει η ώρα της Κόλασης και γι αυτό η μόνη τους φροντίδα είναι ν αρπάξουν και...
τα τελευταία κομμάτια από το κέικ.

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, κοράκια των ΜΜΕ, βαρυποινίτες εφοπλιστές που υποδύονται τους σπουδαίους, ποντάρουν στην τελευταία αρπαχτή πριν από την έκρηξη του Μεγάλου Μίσους που θα συμπαρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του.

Δεν υπάρχουν αύρες, δεν υπάρχουν τάνκς, δεν υπάρχουν πλαστικές σφαίρες, δεν υπάρχουν ΜΑΤ για να σταματήσουν το ξέσπασμα του Μίσους.

Όπου νάναι δεν θα υπάρχουν καν κυβερνώντες για να μας λένε τις συνηθισμένες παπαριές.

Ο διεφθαρμένος κόσμος της Μεταπολίτευσης καταρρέει –το Χάος είναι πιο κοντά από ποτέ.

Μην έχετε αυταπάτες.

Για τους Ευρωπαίους και ιδιαίτερα τους Γερμανούς είμαστε μια ξοφλημένη χώρα, ακριβώς αυτό και φυσικά δίκιο έχουν.

Λιγότερο θα τους κόστιζε να μας βομβαρδίσουν παρά να δίνουν τα ωραία τους λεφτά για να διασώσουν το παρακράτος της διαπλοκής που με μαεστρία οικοδόμησαν συγκεκριμένα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, παρέα με μια χούφτα νταβατζήδες (των επιχειρήσεων και των ΜΜΕ ) και ανυπόληπτους τραπεζίτες.

Άρα δεν υπάρχει σωτηρία- παρά μόνο δραχμή, αίμα και δάκρυα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου