Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Τραυμάτισαν αστυνομικό και πυροσβέστη


Μια πυρκαγιά που ξέσπασε σε καταυλισμό τσιγγάνων έξω από την Αταλάντη Φθιώτιδας, άναψε… «φωτιές»....

στα σώματα ασφαλείας της περιοχής που δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους… μεθυσμένους τσιγγάνους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ένας αστυφύλακας και ένας πυροσβέστης!


Όλα ξεκίνησαν όταν η Πυροσβεστική Αταλάντης δέχθηκε τηλεφώνημα για φωτιά στον καταυλισμό κοντά στο Κυπαρίσσι και, σαν να ήξεραν τι θα ακολουθούσε, οι πυροσβέστες κάλεσαν την Αστυνομία για ασφάλεια. Μόλις, όμως, τους είδαν οι τσιγγάνοι όρμησαν στο όχημα της Πυροσβεστικής και το περιπολικό και τα έκαναν… γυαλιά- καρφιά!

Επίθεση δέχτηκαν οι δυο πυροσβέστες, όπως και ο μοναδικός αστυνομικός του τμήματος Αταλάντης, που δέχτηκαν χτυπήματα στο σώμα και στο πρόσωπο με χέρια, πόδια, ξύλα και άλλα αντικείμενα! Στην Αστυνομική Διεύθυνση σήμανε συναγερμός και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στον καταυλισμό. Ακολούθησαν δεκάδες προσαγωγές τσιγγάνων που, όπως διαπιστώθηκε, βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Από αυτούς, συνελήφθησαν τελικά δέκα , ενώ αναζητείται ακόμη ένας. Οι τραυματίες, αστυνομικός και πυροσβέστες, μεταφέρθηκαν καταρχήν στο κέντρο υγείας Αταλάντης και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Λαμίας.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου