Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κατσαρίδες σε νοσοκομείο της Πάτρας - Ανεβαίνουν ακόμα και στα κρεβάτια ασθενών


Οι κατσαρίδες περπατούν μέσα στο νοσοκομείο του Ρίου ανάμεσα στα πόδια των ασθενών και των επισκεπτών τους.

Άφωνοι οι ασθενείς από τις συνθήκες που επικρατούσν τσο νοσοκομείο του Ρίου, αποφάσισαν να απαθανατίσουν ορισμένες από αυτές για να αποδείξουν ότι στο νοσηλευτικό ίδρυμα είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνει απεντόμωση.

Δεν πρόκειται για μία μόνο κατσαρίδα και άρα ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι συγγενείς ασθενούς μιλούν για καθημερινό φαινόμενο στους διαδρόμους του πανεπιστημιακού περιφερειακού νοσοκομείου του Ρίου. Αυτά αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας.


"Το πρώτο βράδυ νοσηλείας είδα τρεις κατσαρίδες να κυκλοφορούν δίπλα στο κρεβάτι του ασθενούς. Τις σκότωσα και τις τρεις και εξεπλάγην. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι μέσα σε νοσοκομείο υπήρχαν κατσαρίδες. Όμως το πρόβλημα συνεχίστηκε και τις επόμενες ημέρες. Εμφανίστηκαν κι άλλες. Και κάθε μέρα, επαναλαμβανόταν το ίδιο σκηνικό. Προσωπικά σκότωσα πάνω από... δέκα κατσαρίδες μέσα στις πέντε ημέρες που παραμείναμε στο νοσοκομείο", ανέφερε στην εφημερίδα συγγενής ασθενούς, ο οποίος και φωτογράφισε ορισμένες από αυτές.


Το προσωπικό που εργάζεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα γνωρίζει γαι το θέμα και αντιδρά με απάθεια στις παρατηρήσεις συγγενών και ασθενών. Το μόνο που απαντούσαν είναι ότι τα έχουν πει παντού αλλά κανείς δεν κάνει κάτι για να λυθεί το πρόβλημα.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου