Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Η καταστροφή του Ελληνισμού αποτελεί έσχατη προδοσία.Στα τέσσερα εκατομμύρια εκτιμούνται οι λαθρομετανάστες!

Η καταστροφή του Ελληνισμού σε Κύπρο και Ελλάδα μέσω της λαθρομετανάστευσης αποτελεί Εσχάτη Προδοσία.
Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου,
Η άλωση της χώρας μπορεί πρώτα να γίνει είτε με στρατιωτική εισβολή ή άνευ εισβολής, εφ όσον δεν υπάρξει κάποιο «όχι», ως αυτό που είπε το......
1940 ο Μεταξάς στο Μουσολίνι.
Υπεύθυνος για να μην αλωθεί η χώρα, σύμφωνα με τα σήμερα ισχύοντα, μετά την αναθεώρηση του συντάγματος από τον Αντρέα Παπανδρέου που το μετέβαλε «στα μέτρα του», είναι μόνον ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της χώρας, η κυβέρνηση του και οι βουλευτές που τον στηρίζουν.
Μία χώρα μπορεί επίσης να αλωθεί από στίφη «βαρβάρων», δηλαδή αλλογλώσσων και αλλοθρήσκων, που θα την κατακλύσουν.

Σε όλες τις περιπτώσεις ο εκάστοτε πρωθυπουργός οφείλει να λαμβάνει κάθε μέτρο αποφυγής των ανωτέρω και είναι επίσης υποχρεωμένος να τηρεί άτεγκτη στάση στα εθνικής σημασίας θέματα, ενώ για τα διεθνή είναι υποχρεωμένος να συμβιβάζεται με άλλες χώρες, πάντα με γνώμονα το εθνικό συμφέρον (Μιχάλης Δούντας). Προφανώς για εθνικά θέματα εθνικής κυριαρχίας και επιβίωσης του Ελληνισμού ουδείς πρωθυπουργός έχει το δικαίωμα να δεχθεί εντολές άλλων, εις βάρος τους.

Σε περίπτωση που το κάνει είναι προφανώς υπόλογος εσχάτης προδοσίας.
Από το 1996 ο αρμόδιος τότε πρωθυπουργός, χωρίς να έχει εξουσιοδότηση του Ελληνικού λαού, άφησε ανοικτά (ξέφραγο αμπέλι) τα σύνορα της χώρας ώστε ανεμπόδιστα να μπορεί να εισέρχεται στη χώρα όποιος αλλόγλωσσος και αλλόθρησκος το ήθελε και κυρίως μουσουλμάνοι, από το Ιράκ, το Ιραν, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, τη «φίλη» μας τουρκία, και από πληθώρα άλλων μουσουλμανικών Αραβικών και Αφρικανικών χωρών.

Όσοι εισήρχοντο στη χώρα δεν είχαν προσκληθεί από κανέναν που θα τους εξασφάλιζε εργασία.
Η εισβολή αυτή δεν έγινε από βαρύτατη αμέλεια του τότε πρωθυπουργού αλλά ηθελημένα αφέθησαν όλοι αυτοί ανεξέλεκτα να εισβάλουν στη χώρα, μετά από εντολές, που εκτελούσε ο Πρωθυπουγός αυτό, του διευθυντηρίου των Βρυξελλών και όχι μόνον, στα πλαίσια της εγκληματικής επιδίωξης της ονομαζόμενης παγκοσμιοποίησης για διάλυση των εθνών και δημιουργία σε κάθε χώρα ενός είδους «πειθήνιου» ανθρώπινου «πολτού», που νόμιζαν ότι θα εξυπηρετούσε τις «αγορές».

Την ίδια πολιτική, και πάλιν χωρίς έγκριση του Ελληνικού λαού, συνέχισε μέχρι το 2009 και ο διαδεχθείς τον προηγούμενον πρωθυπουργός, επίσης όχι από βαρύτατη αμέλεια, αλλά υπήκων και αυτός στις ίδιες εναντίον του Ελληνισμού εντολές.

Και οι δύο, παράλληλα με τη μη παρεμπόδιση άλωσης της χώρας από τα ανωτέρω στίφη, κατέβαλαν συστηματική προσπάθεια αφελληνισμού των Ελλήνων μέσω ηθελημένης, και πάλιν κατόπιν ξένων εντολών, στρέβλωσης της Παιδείας και μέσω πληρωμένης από τους ιδίους επί πολλά έτη πλύσης εγκεφάλου του Ελληνικού λαού και συνεχούς εξύβρισης του ως ρατσιστή, ως εθνικιστή, ως Χρυσαυγίτη, ως «Καρατζαφερικού», κτλ.

Από τις ανωτέρω αντεθνικές και προδοτικές ενέργειες των ανωτέρω, πλην των άλλων έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα στη χώρα με άγνωστο αριθμό μουσουλμάνων λαθρομεταναστών (λέγεται ότι είναι τέσσερα εκατομμύρια) που θα είναι πάντα ένα ξένο σώμα για τη χώρα, δεδομένου του ότι λόγω και της θρησκείας τους η εμπειρία διδάσκει ότι δεν ενσωματώνονται στη κοινωνία καμμιάς χώρας. Επιπλέον επίσης των ποικίλων και άλλων οικονομικών προβλημάτων που υπέστη και υφίσταται η χώρα, πρόβλημα δημιούργηθηκε και στους δυστυχείς αυτούς λαθρομετανάστες που δεν μπορούν να επιβιώσουν, με μη δυνάμενες να προβλεφθούν σύντομες επιπτώσεις.

Οι δυστυχείς αυτοί, αντί να βοηθηθούν από την ΕΕ και άλλους για να παραμείνουν στις χώρες τους, «καθοδηγήθηκαν» να οδεύσουν στη χώρα μας για να γίνουν δήθεν εις βάρος του Ελληνισμού ανταγωνιστικοί ορισμένοι ημέτεροι, που έτσι και αλλιώς είναι αδύνατον να γίνουν, λόγω του πλήρως απελευθερωμένου εμπορίου (Κίνα, Ινδία, κτλ).

Η τακτική αυτή μάλλον συνεχίζεται και σήμερα με τα σύνορα της χώρας να είναι ξέφραγο αμπέλι και να συνεχίζεται η άλωσή της από τα συνεχώς αφικνούμενα στίφη μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Να υπενθυμίσω ότι στην Αθήνα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαμένουν 400.000 χιλιάδες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, ίσως υπάρχει και τεράστιο πρόβλημα ασφάλειας της Αθήνας (και όλης της χώρας).

Μετά τα ανωτέρω που οδηγούν σε άλωση της χώρας και σε καταστροφή του Ελληνισμού, είναι προφανές ότι επιτελέστηκε και μάλλον συνεχίζει να επιτελείται το βαρύτατο αδίκημα της εσχάτης προδοσίας εις βάρος της χώρας και συνεπώς θα πρέπει να επέμβει κάθε αρμόδιος για να λογοδοτήσουν όλοι οι ανωτέρω.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ..
Ο προγραμματισμένος αφανισμός του Ελληνισμού αποτελεί προφανώς Εσχάτη Προδοσία. Αυτή συνετελέσθη από τους Σημίτη -Γιωργο Παπανδρεου, Κώστα Καραμανλή και λοιπά γνωστά κόμματα και συνεχίζεται σήμερα στο τελευταίο της στάδιο από τον Γιώργο μας. Τι πραγματικά έγινε;

1. Ύπουλα και ερήμην του Ελληνικού λαού η Ελλάδα έγινε αρχικά από το Σημίτη, ξέφραγο αμπέλι για να μπούν όχι οι απαιτούμενοι μετανάστες αλλά μελετημένα για τους σκοπούς της Νέας Τάξης.

2. Έστι πρώτα είχαμε, λόγω των φτηνών τους αμοιβών, αντικατάσταση πολλών Ελλήνων σε πολλές εργασίες από Αλβανούς μετανάστες.

3. Με την μαζική εισροή λαθρομεταναστών από 50 χώρες ήταν δυνατός ο ευτελισμός κάθε χορηγούμενης αμοιβής. Έτσι οι Αλβανοί άρχισαν και αυτοί να αντικαθίστανται σιγά σιγά από την τζάμπα φτηνή μαύρη εργασία των λαθρομεταναστών.

4. Το τελευταίο κτύπημα εναντίον κυρίως των Ελλήνων εργαζομένων ήρθε με τις «νέες εργασιακές σχέσεις» για τις οποίες πανηγυρίζει ο έχων όψην και επίσης ομιλίαν ομοίαν κυνός, πρόεδρος του γνωστού συνδέσμου.

5. Με τα μέτρα αυτά οι εργαζόμενοι θα απολύονται εύκολα και θα αντικαθίστανται από τους υπάρχοντες και νεοεισερχόμενους τσάμπα λαθρομετανάστες που κάποτε και αυτοί θα αντικαθίστανται από ακόμα φτηνότερους που θα καταφθάνουν κτλ

6. Ερωτάται το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευασης που υπεστήριξε τουλάχιστον σιωπηλώς τις νέες εργασιακές σχέσεις. Ποιος νέος μας με την υπάρχουσα ανασφάλεια θα τολμήσει να κάνει οικογένεια και παιδιά;; Να αγοράσει σπίτι για την οικογένεια του, αν κάνει οικογένεια;

7. Θέλει μεγάλη φιλοσοφία να αντιληφθεί κανείς ότι λαός που δεν παντρεύεται και δεν τεκνοποιεί είναι καταδικασμένος να αφανιστεί;;

8. Έμμεσα σε αυτό απέβλεπαν τόσον η πολιτική των ανοικτών συνόρων όσον και οι «νέες εργασιακές σχέσεις» του Γιώργου μας και του κόμματος δυστυχώς της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δείχνει να μην αντιλαμβάνεται ή να κάνει ότι δεν αντιλαμβάνεται την ουσία των ανωτέρω .

Προφανώς όποιος δεν αντιδρά στο αφανισμό του Ελληνισμού είναι συνυπεύθυνος για την καταστροφή.

Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου