Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Όπου πάει το ΔΝΤ, οι περισσότεροι άντρες γίνονται αλκοολικοί, τα πιο πολλά παιδιά μαφιόζοι και οι όμορφες γυναίκες πουτάνες...

  
Ποιο είναι Σήμερα το Οικογενειακό Μέλλον;
Γράφει ο Δευκαλίωνας
   
Διαπραγματευόμενοι στα 3 προηγούμενα άρθρα μας (13, 14 και 15 Φεβρουαρίου), αντιστοίχως: Ποιο είναι το Πατριωτικό Καθήκον, Το Ταξικό Συμφέρον και το Πολιτικά Ορθό, ουσιαστικά περιγράψαμε εκτός των άλλων και την υφιστάμενη εγχώρια πολιτικό-οικονομική συγκυρία.
Τα συμπεράσματα που προέκυψαν μπορούν να συνοψισθούν εν ολίγοις στα εξής:
1. Το περιβόητο μνημόνιο δεν επαρκεί να καλύψει ούτε κατ’ ελάχιστο τις ανάγκες, έστω της εξυπηρέτησης, του Δημόσιου Χρέους κατά την χρονική περίοδο 2010-2013, οπότε θα υλοποιηθεί η επώδυνη και νεοφιλελεύθερη αντίληψη δημοσιονομικής προσαρμογής. Για το πραγματικό αυτό δεδομένο δεν ενημερώθηκε ποτέ ο Ελληνικός Λαός, αλλά αντίθετα παραπλανήθηκε αφού του παρουσιάσθηκε το περιβόητο μνημόνιο σαν η πανάκεια λύση για την σωτηρία του μισθού, ή της σύνταξής του, που εν τω μεταξύ μειώθηκε, ή των καταθέσεων του. που ήδη τις κατατρώει ο πληθωρισμός.
2. Ο συνεχής εκβιασμός «είτε κάνουμε αυτό μας είπε η Τρόικα, είτε χρεοκοπούμε», εντείνεται και μεγιστοποιείται με το θέμα της πώλησης της Δημόσιας Περιουσίας. Θέσεις όπως η πρόσφατη του Γιώργου Παπανδρέου, για ψήφιση νόμου από την Βουλή που θα απαγορεύει την πώληση Δημόσιας Γης, αναιρούνται στην συνέχεια της ίδιας πρότασης..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου