Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ελλάς οριστικά τέλος (χωρίς ερωτηματικά)

Quantcast


Ίσως ο τίτλος “Ελλάς τέλος” να φαίνεται υπερβολικός, όμως δεν μπορούμε πια να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, μιας και η πραγματικότητα, όπως έχει σήμερα, και με την αδράνεια που είναι φανερό πως έχει επιβληθεί, θα ξεπεράσει και την πιο απαισιόδοξη φαντασία.
Η πλήρης αποκρατικοποίηση και η ιδιωτικοποίηση δημοσίων οργανισμών και το ξεπούλημα όλων των φιλέτων σε ξένους επενδυτές, αλλά και οι πολυεθνικές που έχουν στήσει χορό εκατομμυρίων σε κάθε τομέα της οικονομίας, συντελούν την οικονομική άλωση της χώρας, αλλά για τον αφανισμό στην κυριολεξία του εθνικού στοιχείου, ήταν απαραίτητη η λαθρομετανάστευση.
Και ενώ η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα που αντιμετωπίζει το πρόβλημα, αφού είναι μέρος ενός διεθνούς σχεδιασμού, είναι η μόνη που έχει αναγκαστεί να δεχθεί τόσους μεγάλους αριθμούς σε σχέση με τον πληθυσμό της και τις υποδομές της. Για κάποιο λόγο, και ενώ θέλουν να μας κάνουν να πιστεύουμε το αντίθετο, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Δεν φταίει που η Ελλάδα είναι “σταυροδρόμι”. Δεν φταίει η Ευρωπαϊκή Ένωση και το νόμιμο πια “μπάτε σκύλοι αλέστε αρκεί να έχετε ευρωπαϊκά διαβατήρια” από τις χώρες που πρόσφατα μπήκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φταίει η προγραμματισμένη αδράνεια, με αρχή το πρώτο μεγαλειώδες άνοιγμα των συνόρων στα βόρεια, τα ακόλουθα “Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα”, η θεσμοθέτηση (τα στραβά μάτια) της άγριας εκμετάλλευσης του λαθρομετανάστη από τον ντόπιο πληθυσμό, η σκανδαλώδης προγραμματισμένη ανυπαρξία αστυνόμευσης, με συνέπεια όλες οι κοινότητες των λαθρομεταναστών να λαμβάνουν ξεκάθαρα το μήνυμα πως “η χώρα είναι ξέφραγο αμπέλι”, να το μεταδίδουν στους δικούς τους στην χώρα προέλευσής τους, οι οποίοι συνεχίζουν να έρχονται απτόητοι αφού είναι καλά πληροφορημένοι πως δεν πρόκειται να συναντήσουν κανένα εμπόδιο, εκτός ίσως, από το άμοιρο το Λιμενικό. Σε όποιον γνωρίζει από μετανάστευση, είναι γνωστό πως η αποστολή μεταναστών από συγκεκριμένες χώρες είναι μια σχεδόν τέλεια οργανωμένη επιχείρηση, και εκτός από τις δραματοποιημένες ιστορίες με επιπλοκές και συλλήψεις που μας ταϊζουν τα κανάλια κάθε τόσο, είναι μια καλοστημένη “επιχείρηση” που δουλεύει ρολόι, φέρνοντας συστηματικά χιλιάδες περισσότερους εξαθλιωμένους σε έναν απάνθρωπο παραλογισμό χωρίς τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου