Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!





   Η εκλεγείσα, ύστερα από εξαπάτηση του Ελληνικού λαού, κυβέρνηση της μειοδοσίας, ενεργεί κατά τον ίδιο τρόπο, ως οι Τούρκοι πασάδες, όταν κατάλαβαν ότι ο χρόνος παραμονής τους στην Ελλάδα τελείωνε. Τότε ξεπούλησαν ό,τι μπορούσαν από την ελληνική γη, σε διαφόρους προύχοντες με τους οποίους είχαν καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργασθεί στο παρελθόν.

Με το γνωστό ήδη σε όλους τους Έλληνες, “Μνημόνιο”, το οποίο υπέγραψε η κυβέρνηση και ένα τμήμα της αντιπολίτευσης, ΛΑ.Ο.Σ, κ. Μπακογιάννη, δίδεται το δικαίωμα σ’ ένα άγνωστο μέχρι χθες λογιστάκο, να υπογράψει όποια σύμβαση κρίνει αυτός καλή και συμφέρουσα για τη χώρα και να εκποιήσει την κρατική περιουσία. Γεγονός πρωτοφανές για ένα κράτος της Ευρώπης, με βίο τριών χιλιάδων ετών και με αγώνες που κάποτε άφησαν την ανθρωπότητα με ανοικτό το στόμα.

Ποιός Έλληνας έδωσε τέτοια εξουσιοδότηση, να ξεπουλήσει την Ελλάδα, σε μία κυβέρνηση που εκλέχτηκε με απατηλές υποσχέσεις, τέτοιες που δεν είχε δώσει ούτε ο περιβόητος Τσουμπές;

Νόμισαν οι βολεμένοι ανθέλληνες, οι πράκτορες ξένων συμφερόντων ότι, οι Έλληνες θα ξεπουλήσουν τη χώρα τους και την ψυχή τους, την οποία οι παππούδες και οι πατεράδες μας, κράτησαν με το αίμα τους όρθια και με τιμή, αγωνιζόμενοι εναντίον των ορδών των ξένων κατακτητών; Τους διακατέχει τέτοια ανοησία και τέτοια απαξιωτική κρίση προς τους Έλληνες, με τους οποίους οι ίδιοι δεν έχουν καμία σχέση πέρα από ένα όνομα, ότι, δεν είναι πλέον σε θέση να υπερασπίσουν τα ιερά και τα όσια που κληρονόμησαν από τους προγόνους τους;

Αν έτσι νομίζουν πλανώνται. Και πλανώνται πλάνη οικτρά, διότι δεν έχουν καθόλου ιδέα ποίοι είναι οι Έλληνες. Πρέπει να μελετήσουν την Ιστορία. Εκεί θα ανακαλύψουν πως, οι Έλληνες, όταν βρεθεί η χώρα τους στον έσχατο κίνδυνο, δεν διστάζουν να θυσιασθούν στον βωμό της τιμής και της φιλοπατρίας. Τους πληροφορώ, τους ανίκανους, ανάξιους και εθνοβλαβείς κυβερνήτες ότι, η χώρα βρέθηκε πολλές φορές σε δύσκολη θέση, αλλά ο λαός της την έσωσε.

Το 1941, η χώρα στέναζε κάτω από την μπότα του Φασισμού και του Νατσισμού. Ο λαός πέθαινε στους δρόμους από την πείνα. Τίποτε δεν προμήνυε πως ο Έλληνας θα ακολουθούσε τον δρόμο που χάραξαν οι πρόγονοί του. Και όμως. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που οι κατακτητές άπλωσαν πάνω από ολόκληρη τη χώρα το μαύρο πέπλο της σκλαβιάς και αμέσως ο λαός ύψωσε τη φωνή του: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτό είναι το σύνθημα που γνωρίζουν οι Έλληνες καλλίτερα από κάθε άλλον λαό. Με αυτό το σύνθημα γραμμένο στη σημαία τους, ξεχύθηκαν στα βουνά, στις πόλεις, παντού όπου μπορούσαν να στήσουν ταμπούρι και να δώσουν σκληρό μάθημα στους εχθρούς.

Υπήρξαν και τότε προδότες και καταδότες. Υπήρξαν συμφεροντολόγοι και μαυραγορίτες. Υπήρξαν ορισμένοι που ευνοούσαν την παραμονή του κατακτητή στη χώρα και συνεργάζονταν με αυτόν στενά. Αυτοί δεν ήταν Έλληνες. Ήταν απλώς Ελληνεπώνυμοι εκμεταλλευτές και παλιάνθρωποι. Δεν μας κάνει εντύπωση το γεγονός. Η Ελληνική Ιστορία είναι γεμάτη από σελίδες δόξας και μεγαλείου, όπως περιέχει και σελίδες που καταγράφουν πράξεις προδοσίας και εθνικής μειοδοσίας. Η Ιστορία μας διέσωσε τα ονόματα, του Λεωνίδα, του Θεμιστοκλή, του Κυναίγειρου, του Αριστόδημου, του Παπαφλέσσα, του Πλαπούτα, του Νικηταρά, του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Πανουργιά, του Δυοβουνιώτη, των Μποτσαραίων, των Ζερβαίων και τόσων άλλων. Μας διέσωσε, όμως, και τα ονόματα, του Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση, του Θανάση Βάγια, του Νενέκου, του Σχοινά και μερικών άλλων.

Η Ιστορία μας είναι γεμάτη από πράξεις ανδρείας, φιλοπατρίας, παλικαριάς και θυσίας. Περιέχει και τα αποβράσματα της προδοσίας και του εγκλήματος…

Ο καιρός, φαίνεται, είναι ώριμος για νέο σάλπισμα αγώνων.
Δεν θα αφήσουμε τους πρακτορίσκους των διεθνών εκμεταλλευτών να ξεπουλήσουν τη χώρα μας. Η ψυχή μας και η παράδοσή μας δεν το επιτρέπουν. Καλλίτερη λύση θα ήταν να μας αδειάσουν ειρηνικώς τη γωνιά, οι ανάξιοι κυβερνώντες.

Όσο είναι καιρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου