Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έβγαλε όπλο κατά αστυνομικού μέσα στο τμήμα


Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν μέσα στο αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας, όταν ένας άνδρας που πήγε να υποβάλλει μήνυση έβγαλε ξαφνικά όπλο και το έστρεψε κατά του αξιωματικού υπηρεσίας!

Με τις μνήμες νωπές ακόμη από τον τραυματισμό συναδέλφου του στο περιστατικό με την πρόσφατη ομηρία στην Εφορία της πόλης, οι υπόλοιποι αστυνομικοί «πάγωσαν»…

Ο δράστης είναι ένας 43χρονος που, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Πήγε μαζί με την αδελφή του στο αστυνομικό τμήμα της Βόνιτσας και ζήτησε να υποβάλλει τα παράπονά του για τον ΟΤΕ της περιοχής, επειδή αρνείται να τοποθετήσει κολώνα κοντά στο σπίτι του! Όταν ο αξιωματικός υπηρεσίας του είπε πως δεν ήταν αρμόδιος να δεχθεί τέτοια μήνυση και τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα, ο 43χρονος έβγαλε όπλο και τον απείλησε προκαλώντας αναστάτωση στο τμήμα!

Για καλή τύχη όλων –και, φυσικά, του ίδιου- το έβαλε στα πόδια χωρίς να πατήσει την σκανδάλη κι έτσι αποφεύχθηκε πραγματικό μακελειό. Αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό του και λίγο αργότερα συνελήφθη, χωρίς ωστόσο
να βρεθεί πάνω του το όπλο που χρησιμοποίησε, ώστε να αποσαφηνιστεί εάν ήταν πραγματικό. Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση.

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου