Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Το… πικ-νικ του «πεινασμένου» με το οπλοστάσιο!


Ολόκληρο το… βιός του μετέφερε σε ένα εκκλησάκι της Μεσσηνίας ένας άγνωστος άνδρας. Ως εδώ, τίποτε το περίεργο, αν εξαιρέσει κάποιος το γεγονός ότι είχε μαζί του ολόκληρο οπλοστάσιο. Το ασυνήθιστο, όμως, είναι ότι κουβαλούσε μαζί του και… 15 κιλά κρέας, άγνωστο για ποιον λόγο! Και το χειρότερο είναι ότι εξαφανίστηκε στην θέα αστυνομικού, οπότε οι απορίες δεν θα βρουν απαντήσεις.

Τον μυστηριώδη μετρίου αναστήματος άνδρα που φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο μπουφάν και χακί παντελόνι σαν… κομάντο, εντόπισε δίπλα σε μια γέφυρα του παλιού εθνικού δρόμου στην περιοχή των Φιλιατρών ένας αστυνομικός του τοπικού τμήματος που έκανε περιπολία. Ο άγνωστος ετοιμαζόταν να μπει σε ένα μικρό εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου, όταν ο αστυνομικός του φώναξε να σταματήσει. Τότε, εκείνος το έβαλε στα πόδια και χάθηκε στο σκοτάδι εγκαταλείποντας πίσω του δύο σακ βουαγιάζ.

Ο αστυνομικός ερεύνησε τους σάκους και ανακάλυψε έκπληκτος ότι μέσα υπήρχαν μια καραμπίνα διαμετρήματος 12 χιλιοστών, ένα μονόκαννο κυνηγετικό όπλο ρώσικης προέλευσης με κοντή κάννη, 17 φυσίγγια 12 χιλιοστών από τρεις διαφορετικές μάρκες, ένας μαύρος σκούφος, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά από τα οποία το ένα με κάρτα, ένας φακός, ένα πακέτο καπνός, ένα ζευγάρι παπούτσια… θαλάσσης, ένα ζευγάρι παντόφλες, είδη ρουχισμού, μπουκάλια από αλκοολούχα ποτά, διάφορες συσκευασίες από τρόφιμα και 15 κιλά κρέας!


Τα ετερόκλητα ευρήματα σίγουρα προμήνυαν ότι δεν επρόκειτο για έναν τυχαίο… «πεινασμένο» που έκανε πικ-νικ! Έτσι, ο αστυνομικός κάλεσε ενισχύσεις από τα κοντινά αστυνομικά τμήματα, όμως τα ίχνη του άγνωστου άνδρα δεν βρέθηκαν. Τα όπλα εστάλησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για βαλλιστική εξέταση, δακτυλοσκόπηση και αναζήτηση βιολογικού υλικού.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου