Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Φθιώτιδα: Όταν είδαν το περιπολικό έπεσαν πάνω του για να γλιτώσουν!


Σε νυχτερινό θρίλερ εξελίχθηκε μια καταδίωξη από τους αστυνομικούς της Φθιώτιδας
- Διαβάστε πως οι δράστες κατάφεραν να αποφύγουν τη σύλληψη...

Λίγο μετά τις 03.00 τα ξημερώματα οι αστυνομικοί πήραν σήμα από την Μαγνησία ότι παρατηρούνται ύποπτες κινήσεις ενός αυτοκινήτου κοντά στο χωριό Πλάκες της Μαγνησίας και στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Μέσα στο σκοτάδι αστυνομικοί προσπαθούσαν να το εντοπίσουν. Μιάμιση ώρα αργότερα περιπολικό της αστυνομίας εντοπίζει το αυτοκίνητο πολύ κοντά στην πλατεία της Πελασγίας στην Ανατολική Φθιώτιδα και μάλιστα ήταν πολύ κοντά στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας αλλά και των ΕΛ.ΤΑ τα οποία είχαν ληστέψει πρόσφατα.

Όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου αντιλαμβάνεται το περιπολικό της αστυνομίας κινείται με μεγάλη ταχύτητα και πέφτει πάνω του, με συνέπεια να υπάρξει μια καθυστέρηση στους αστυνομικούς και να τους ξεφύγει.

Αμέσως στήθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία τόσο στην εθνική οδό στα διόδια της Πελασγίας όσο και σε διάφορα άλλα σημεία. Άρχισε μια καταδίωξη μέσα στη νύχτα, αφού ενδιάμεσα οι αστυνομικοί μπόρεσαν να εντοπίσουν την πορεία του αυτοκινήτου όμως λίγο αργότερα, λίγο πριν από τις 05.00 τα ξημερώματα το αυτοκίνητο χάθηκε και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι μπήκε μέσα στην πόλη της Λαμίας. Παρά τις έρευνες που εξελίχθηκαν δεν το εντόπισαν.

Πιστεύουν ότι πρόκειται για αποφασισμένους κακοποιούς, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ο τρόπος με τον οποίο έπεσαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο περιπολικό και που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών προετοίμαζαν ληστεία στην περιοχή.

Οι έρευνες συνεχίζονται αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί κάτι ενώ οι αρχικές πληροφορίες περί τραυματισμού αστυνομικού δεν επιβεβαιώνονται επίσημα.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου