Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Η Forthnet είναι η εταιρεία που δυσκολεύεται να ξεπληρώσει τα δάνεια του 2011 και του 2012. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ



(Αγωνία σε χιλιάδες συνδρομητές της εταιρείας, αλλά και στη NOVA)

Η αποκλειστική πληροφορία που φέρνει σήμερα το Sarotiko δεν επιδέχεται καμίας αμφισβητήσεως, γιατί έχει έρθει απευθείας από πολύ σημαντικό στέλεχος του τραπεζικού τομέα.
Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet έχει ξεκινήσει και υλοποιεί το σχέδιο για την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου, παρόλα αυτά ... βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη οικονομική θέση και ζητά επειγόντως αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της, ο οποίος φτάνει στο δυσθεώρητο ύψος των 365 εκατ. ευρώ.
Οι Τράπεζες τραβάνε τα μαλλιά τους γιατί η εταιρεία ζητά παράταση του συνόλου των δόσεων του τρέχοντος έτους αλλά και του 2012 καθώς λήγουν δάνεια ύψους 100 εκατ. ευρώ….
Το ερώτημα είναι πώς είναι δυνατόν μια εταιρεία να τόσο μεγάλη δύναμη και με τόσους χιλιάδες πελάτες στη λιανική να αντιμετωπίζει τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τραπεζικοί κύκλοι κάνουν λόγο για εξαιρετικά κακή διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Παπαδόπουλο. Σημειώνουν επίσης ότι παρά το γεγονός ότι η εταιρεία βρίσκεται σε εξαιρετικά δραματική θέση τα golden boys της Forthnet αλλά και της NOVA δεν έχουν κάνει καμία περικοπή στους παχυλούς μισθούς τους αλλά εξακολουθούν να χαλούν απίστευτα ποσά σε δήθεν δημόσιες σχέσεις και δήθεν επικοινωνίες.



Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και με άλλες λεπτομέρειες που θα αναφερθούν στο προσεχές μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου