Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Κα Κανελλη.. το… σαπούνι Μασσαλίας σου αρέσει;



Ο απόφοιτος της Γεωπονικής και βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρης θα πρέπει να αντιμετωπίσει στο δικαστήριο τις κατηγορίες για το απευθείας τηλεοπτικό  χαστούκι που έδωσε στην  Λιάνα Κανέλλη και την εκτόξευση νερού στην  Ρένα Δούρου καθ΄ότι έχει αρθεί η βουλευτική του ασυλία. Η Κανέλλη έδωσε, πραγματικό ρεσιτάλ στη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής που αποφασίζει για την άρση ή όχι της βουλευτικής ασυλίας.
Η βουλευτής του ΚΚΕ στη φράση «Κομμούνι θα σε κάνουμε σαπούνι», είπε με τον γνωστό παραστατικό της τρόπο: «Υπάρχουν αρωματικά σαπούνια που δεν καθαρίζουν τη ναζιστική βρώμα και δεν είναι φτιαγμένα από ανθρώπινη σάρκα, όπως υπάρχουν βουλευτικά χαλιά που δεν είναι φτιαγμένα από τρίχες ανθρώπων που κάηκαν σε φούρνους». Όπως φάνηκε η βουλευτής του ΚΚΕ δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει το χαστούκι, λέγοντας μάλιστα ότι τη μελανιά που της προκάλεσε το κτύπημα του κ. Κασιδιάρη «την είχα είκοσι μέρες στο πρόσωπο».
Στην ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Κασιδιάρη βρέθηκαν δύο βουλευτές και ένας υφυπουργός της ΝΔ που ψήφισαν να μην αρθεί η ασυλία αν και η κομματική γραμμή ήταν εντελώς αντίθετη. Θα διαγραφούν οι βουλευτές αυτοί και να ξηλωθεί ο υφυπουργός από τη θέση του;  ΟΧΙ γιατί τους «απάλλαξαν από τη διαγραφή λόγω βλακείας». Ο μεν Γραμματέας του κόμματος κ. Μ. Κεφαλογιάννης έλεγε ότι ψήφισε για να δώσει (άκουσον - άκουσον) μια δεύτερη ευκαιρία στον κ. Κασιδιάρη να ζητήσει συγγνώμη, και βαδίζοντας στα χνάρια του Μπουμπούκου είπε…. «Ερμηνεύστε την πράξη μου όπως θέλετε, αρκεί να μου βάλετε μια καλή φωτογραφία». Η πραγματικότητα είναι …λόγω του φόβου της λίστας Λαγκρντ, αφού υπάρχει το σόι του εκεί μέσα.  ο δε υφυπουργός Αθλητισμού κ. Ι. Ιωαννίδης προτίμησε να μην πει τίποτα, προφανώς για να μη χειροτερέψει την κατάσταση εις βάρος του.
 Τις πιο αστείες δικαιολογίες για ότι ψήφισαν υπέρ του κ. Κασιδιάρη τις είπε το… αρχίδι του Καράμπελα «δεν ήθελα να τον στείλουμε στο δικαστήριο και να αθωωθεί»  ο δε βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Δ. Κρεμαστινός, ψήφισε «παρών» από συνήθεια,  διότι ….δεν παρακολούθησε όλη τη διαδικασία και επειδή ψήφιζε συνήθως  «παρών», ψήφισε «παρών» και για τον κ. Κασιδιάρη.

Τώρα μια και μιλάμε για σαπούνια Λιάνα μας, δεν είναι εφεύρεση μόνο των γερμανών. Διάβασε παρακάτω κάτι που αναγράφεται στο «Χρονικόν Μεγάλης Τραγωδίας» του Χρήστου Αγγελομάτη, που δείχνει την αγαστή συνεργασία του Ισλάμ και των Φραγκογερμανών, να μάθεις  για την εξαφάνιση ακόμη και των λειψάνων του Γένους μας.

Γράφει στην σελίδα 379 ο συγγραφέας:

«Οι παλαιότεροι θα ενθυμούνται την δημοσιευθείσαν είδησιν εις τα αθηναϊκάς εφημερίδας, μίαν ημέρα του Φεβρουαρίου του 1924. Το προσεγγίσαν εις την Θεσσαλονίκην αγγλικόν πλοίον "Ζαν", μετέφερε 400 τόννους οστών Ελλήνων, από τα Μουδανιά της Μικράς Ασίας εις την Μασσαλίαν, προς βιομηχανοποίησιν. Οι εργάται του λιμένος Θεσσαλονίκης, πληροφορηθέντες το γεγονός, εμπόδισαν το πλοίον να αποπλεύσει, επενέβη όμως ο Άγγλος πρόξενος και επετράπη ο απόπλους» .
Τα πήγαιναν τα κόκκαλα τα ιερά των σφαγιασθέντων Ελλήνων για "σαπούνι Μασσαλίας". Οι Τούρκοι τα πούλησαν, οι Γάλλοι τα αγόρασαν, οι Άγγλοι διευκόλυναν και οι Γερμανοί, αργότερα, μιμήθηκαν.
Είναι από τα πρώτα ανοίγματα του δυτικού "πολιτισμού" προς το ειρηνόφιλο Ισλάμ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου