Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΙ ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ-- ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ-- ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ «ΚΑΤ' ΑΝΤΠΑΡΑΣΤΑΣΗ»... ΕΞΕΤΑΣΗ...!!!

«ΠΑΙΔΙΚΕΣ» και «ΚΟΥΦΕΣ» ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΤΗ--ΜΠΙΚΑ...!!!

Κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση του π. Επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Γιάννη Διώτη με τον π. Επικεφαλής της ΕΥΠ, Κωνσταντίνο Μπίκα, αποφάσισαν για τη Δευτέρα στις 20:00, τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».
Χθες, μία μέρα μετά τις αντιφάσεις του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γ. Διώτη, είχαμε στην Προανακριτική Επιτροπή ακόμα μια αντιφατική κατάθεση - αυτή τη φορά από τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Κ. Μπίκα, με επίκεντρο αν ο τελευταίος ενημέρωσε ή όχι τον τότε Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ.
***********************
Ο μάρτυρας στην αρχή φέρεται να είπε πως η ενημέρωση -που αποκαλύφθηκε από τα email που κατέθεσε ο Γ. Διώτης- δεν έγινε ποτέ, ενώ προς το τέλος της άφησε ορθάνοιχτο αυτό το ενδεχόμενο, αφού φέρεται να τόνισε πως «αν μιλήσαμε με τον Παπανδρέου για τη λίστα Λαγκάρντ, θα ήταν για το πώς πρέπει να γίνει ο χειρισμός της και όχι για ονόματα».
***********************
Σύμφωνα τώρα με πληροφορίες, ο π. Διοικητής της ΕΥΠ φέρεται να υποστήριξε αρχικά πως «είμαι ο άνθρωπος που έφερε τη λίστα στην Ελλάδα», αφήνοντας άναυδους τους παριστάμενους βουλευτές, απέδωσε τη συγκεκριμένη αναφορά στις επαφές του με τις Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες για το θέμα, οι οποίες και τον παρέπεμψαν στο Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών.
***********************
Είναι προφανέστατο ότι οι άνθρωποι, όταν καταντούν έτσι, να μη σέβονται όχι μόνο τις θέσεις πού κατείχαν, αλλά πρωτίστως την δική τους... ατομική αξιοπρέπεια...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου