Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Σιγά μην τσαλακώσετε τα..στιβάνια σας ρε. Πάλι θα γυρίσουν..κλαμένοι.



Ξεσηκωμός επικρατεί στον αγροτικό κόσμο της Κρήτης για την ... απόβαση στην Αθήνα στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιείται αύριο στην πρωτεύουσα. Το κλίμα οργής στην Κρητική ύπαιθρο αποτυπώνεται στη μαζική συμμετοχή των αγροτών που δηλώνουν παρόν στην κινητοποίηση και ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στα πλοία για το ραντεβού της Αθήνας. 
Οι αγρότες της Κρήτης μετά την τριήμερη κινητοποίηση στους δρόμους την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αγρότες από όλη τη χώρα και να μεταβούν στην Αθήνα για ένα μαζικό συλλαλητήριο που θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο ισχυρότεροι πόλοι του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, η Κρήτη και η Θεσσαλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στήνοντας ένα σκηνικό, σκληρού κύκλου κινητοποιήσεων, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το αγροτικό κίνημα εμφανίζεται συσπειρωμένο σε ένα αρραγές μέτωπο και η κινητοποίηση αναμένεται μαζική. Από την Κρήτη έχουν ήδη γίνει επαφές με ναυτιλιακές εταιρίες για τη μεταφορά των αγροτών στην πλέον δυναμική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων, του αγροτικού κινήματος. Να σημειωθεί ότι η ... απόβαση στην Αθήνα των αγροτών της Κρήτης θα γίνει αυτή τη φορά χωρίς τρακτέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου