Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Δεν σταματάτε ρε παλιοπούστηδες τα παιχνίδια. Σας πήραν όλοι είδηση.



Όλοι γνώριζαν πως κάτι θα γίνει στο σαββατοκύριακο για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από αυτό που έγινε στην Κύπρο και αυτό που πρόκειται να γίνει από τρίτη, Μη έχοντος άλλου έβαλαν τον αλβανό παραπράκτορα να κάνει κατάληψη-ανταρσία για να έχουν αποπροσανατολιστικό θέμα τα βρωμοκάναλα.
Έχει λοιπόν γίνει πρώτο θέμα και με έκτακτα δελτία ότι.. Τουλάχιστον τέσσερις ομήρους κρατά ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι που… έπρεπε να τον έχουν κάνει σαπούνι προ πολλού, στις φυλακές Μαλανδρίνου, ο οποίος  ισχυρίζεται ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά ενώ φαίνεται ότι κρατά και χειροβομβίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αλβανός κακοποιός, ο οποίος φέρεται να έχει όπλο, χειροβομβίδες και εκρηκτικά κρατά ομήρους 3 ή 4 υπαλλήλους και συγκρατούμενους του και κατευθύνεται προς την έξοδο των φυλακών, ενώ έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Παράλληλα, οι κρατούμενοι στην ίδια φυλακή διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησης και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης οδεύει προς τις φυλακές, ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Στις φυλακές βρίσκεται εισαγγελέας προκειμένου να διαπραγματευτεί με τον Αλβανό κρατούμενο, ωστόσο προς το παρόν ο ίδιος δεν δέχεται να συνομιλήσει μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριζάι είχε αποπειραθεί μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου