Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Η δήλωση του ..αιώνα. ΑΚΗΣ …είμαι αθώος.Άμα το δούμε ρεαλιστικά ρε αρχικλεφταρα δεν έχεις και άδικο, διότι είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι  όλοι όσοι ήξεραν και σε κολοεγλυφαν για μερίδιο από την …πίτα .Γιατί ασφαλώς τόσα δις δεν τα έφαγες μόνος σου. Εμείς πάντως σου βάζουμε την Κάτια Δέδε για να ….ζαχαρώσεις λίγο, και επειδή τα λόγια σου είναι του..κόλου.
Κάθε κατηγορία που του αποδίδεται απέρριψε ο πρώην κλεφτουπουργός Εθνικής Άμυνας, Άκης Τσοχατζόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι.
Σχολιάζοντας το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, με το οποίο ο ίδιος και άλλοι 18 κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση των «χρυσών μιζών», που αφορούν σε δύο συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων -τα γερμανικά υποβρύχια και τα αντιαεροπoρικά συστήματα Tor-Μ1-, ο κ. Τσοχατζόπουλος μίλησε για κατάπτυστο κείμενο, με ψεύδη και διαστρεβλώσεις.
Υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις εις βάρος του, Όλα είναι στημένα, και συνέχισε, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, που να αποδεικνύει την εμπλοκή του στην υπόθεση. «Είναι όλα νόμιμα. Που ξέρουν τα περιουσιακά μου στοιχεία;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.
«Είμαι αθώος, δεν έχει βρεθεί τίποτα εναντίον μου» είπε ακόμη κάνοντας λόγο για προσωπικά δεδομένα -αναφερόμενος στα έγγραφα που φέρονται να βρέθηκαν κατά την έρευνα στην οικία του. «Παράνομα μπήκαν στο σπίτι μου, δεν ξέρω τι χαρτιά βρήκαν» σημείωσε.
Σε σχέση με τη μαρτυρία του ξαδέρφου του, Νίκου Ζήγρα, ο κ. Τσοχατζόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για έναν βαριά άρρωστο άνθρωπο, τα λόγια του οποίου θα πρέπει να εξεταστούν, σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του. «Είναι ειδική περίπτωση» είπε χαρακτηριστικά, επιμένοντας ότι όλες οι διαδικασίες που αφορούν στα εξοπλιστικά προγράμματα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πεντάγωνο, έχουν γίνει νόμιμα.
«Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα» επέμεινε χαρακτηριστικά πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου