Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Δήμητρα Αλεξανδράκη σε Αστυνομικούς: Τι κάνετε εκεί ρε μ@λ@κες;-Θα τηλεφωνήσω στον βουλευτή

ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ
Τις απίστευτες απειλές που εκτόξευσε το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη εναντίον των Αστυνομικών που την συνέλαβαν για παραβάσεις τους Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας φέρνει στο φως δημοσίευμα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», η Δήμητρα Αλεξανδράκη επαναλάμβανε στους Αστυνομικούς που σταμάτησαν το αυτοκίνητό της: «Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφίσεις. Θα δείτε τι θα πάθετε... Γιατί δουλεύω με το σώμα μου».
Μάλιστα τα παραπάνω τα επανέλαβε και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον της προέδρου και της Εισαγγελέως της έδρας.
Σύμφωνα πάντα με τη σαββατιάτική εφημερίδα, όταν οι Αστυνομικοί που σταμάτησαν το αυτοκίνητο της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά από μικρή καταδίωξη και της ζήτησαν το...
δίπλωμά της, την άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο, όπως κάνουν δηλαδή με όλους τους πολίτες, εκείνη τους απάντησε: «Και που θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Εχω πέντε αυτοκίνητα» και τους πέταξε το δίπλωμα στη μούρη!
«Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους» πρόσθεσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία όταν λίγο αργότερα είδε τα πρόστιμα που της είχαν επιβάλει έγινε έξαλλη και αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη διαδικασία. «Τι κάνετε εκεί ρε μ@λ@κες; Γ@μώ το σπίτι σας... Να πεθάνετε από καρκίνο!», φέρεται να είπε σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά».
Μάλιστα, στη συνέχεια οι άνδρες της τροχαίας την υπέβαλαν και σε αλκοτέστ το οποίο έδειξε 0,85mg/lt και 0,75mg/lt και για το οποίο βεβαιώθηκε συμπληρωματική παράβαση.
Μόλις η Δήμητρα Αλεξανδράκη παρέλαβε στα χέρια της τις κλήσεις, έσπασε το στυλό με το οποίο τις είχε υπογράψει νωρίτερα και το πέταξε στο δρόμο.
Η μεγάλη έκρηξη, ήρθε, όμως, λίγο αργότερα, όταν οι Αστυνομικοί ενημέρωσαν το μοντέλο ότι συλλαμβάνεται. Αφού ξαναμπήκε στο αυτοκίνητό της και επιχείρησε να φύγει, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, γύρισε και είπε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν παρακάλαγαν γονατιστοί να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;»
Από iefimerida, μέσω "Το Γρέκι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου