Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Σε..ένα ..μπουρδέλο, όλες οι …πουτάνες…. παίρνουν ..πελάτες .



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Ρωσσώνη στα εξοπλιστικά ήταν και ο επικοινωνιολόγος Θεόδωρος Ασημακόπουλος, με εμπλοκή στις υποθέσεις Λ. Λαυρεντιάδη και Proton Bank, με υψηλές πολιτικές και επιχειρηματικές γνωριμίες, στενός συνεργάτης της εξαδέλφης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Μαρίνας κ.λπ. Γέννημα – θρέμμα της «ανανεωτικής» Αριστεράς, παλιός συνεργάτης του Λ. Κύρκου και συνέταιρος του Γρηγόρη Βαλλιανάτου, αργότερα επικοινωνιακού συμβούλου του πρώην Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου.
Οι δύο τους είχαν συστήσει την εταιρεία Συστημάτων Οργανώσεως, Εξοπλισμού, Επικοινωνίας, Πωλήσεων Θέαση Α.Ε . Η εταιρεία μεταξύ άλλων είχε αναλάβει τηλεοπτικές παραγωγές για μεγάλα κανάλια, οι οποίες όμως –όπως αναφέρει η εφημερίδα- δεν «τράβηξαν», η εταιρεία έπεσε έξω και οι συμμετέχοντες σε αυτές έμειναν με ακάλυπτες επιταγές στα χέρια. Το 2001 η εταιρεία τίθεται σε εκκαθάριση, δίχως όμως να έχουν υποβληθεί σύμφωνα με τον νόμο ισολογισμοί για σχεδόν κανένα έτος λειτουργίας της.
Είχε προηγηθεί το 2002 το «καθάρισμα» του ποινικού μητρώου του Ασημακόπουλου με Προεδρικό Διάταγμα και πρόταση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Φίλιππου Πετσάλνικου και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων. Μάλιστα, η πρόταση Πετσάλνικου ανέφερε:
«αίρονται οι κατά τον νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη με τη συγχωνευτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών και 60 ημερών μετατραπείσα για παράβαση του νόμου περί επιταγών, προκειμένου να συμμετέχει σε διευθυντική θέση και στο Δ.Σ. ανώνυμης εταιρείας, που πρόκειται να εισαχθούν οι μετοχές της στο ΧΑΑ ως και σε έργα και προμήθειες του Δημοσίου, καθώς και οι κάθε είδους έννομες συνέπειες αυτής».
Εν ολίγοις δηλαδή, όπως αποκαλύπτει η Realnews, ο κ. Ασημακόπουλος γίνεται φερέγγυος με μία υπογραφή και μπορεί να παίρνει προμήθειες του Δημοσίου!
Από τον άρτο και τα θεάματα στα όπλα
Είναι η εποχή που ο Θ. Ασημακόπουλος συμμετέχει στο Δ.Σ. της εταιρείας Θέμα – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων και Επικοινωνίας, της οποίας σήμερα εμφανίζεται ως πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.Πάντως, την εποχή 2007-2010, οι φήμες -τις οποίες το newsbomb.gr σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί, βέβαια- έλεγαν πως βρισκόταν κάθε βράδυ στο καζίνο Λουτρακίου, «ξεπλένοντας» χρήματα με τις ευλογίες του κράτους!
 Το 2009 δημιουργεί την Εν Αιθέροις – Εμπορία, Εκμετάλλευση και Συντήρηση Πτητικών Μέσων Α.Ε. Η εταιρεία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Real News, ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία στην ελληνική αγορά ελικοπτέρων, αεροπλάνων και άλλων πτητικών μέσων, με την εμπορία ανταλλακτικών, καθώς και με την παροχή κάθε είδους τεχνικών υπηρεσιών.
Το 2010 ωστόσο τίθεται και αυτή η εταιρεία σε εκκαθάριση. Ο ανήσυχος επιχειρηματίας και επικοινωνιολόγος όμως δεν έχει τελειώσει εδώ. Συνεχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο των εξοπλισμών ως ένας εκ των αντιπροσώπων της ιταλικής αεροναυπηγικής εταιρείας Alenia στην Ελλάδα και συνεργάζεται άμεσα με τον Ανδρέα Ρωσσώνη, σύζυγο της εξαδέλφης του Γ. Παπακωνσταντίνου.
Ο κ. Ρωσσώνης δεν είναι κάποιος τυχαίος, αλλά  εκείνος που έχει διαθέσει σε όλα τα σκάφη του ΠΝ τα πυροβόλα της Oto Melara, ενώ σε ότι αφορά την Alenia είναι γνωστές οι σκληρές διαπραγματεύσεις και η σύγκρουση που έχει επέλθει με το ελληνικό Δημόσιο από το 2010 και μετά, καθώς η Π.Α. αρνείται να παραλάβει τα μεταγωγικά αεροσκάφη που υπέγραψε το 2002 ο κ. Γ. Παπαντωνίου και εμφανίζουν –σύμφωνα με το δημοσίευμα- διάφορα τεχνικά προβλήματα.
Ο κ. Θ. Ασημακόπουλος πάντως, εκτός από τα εξοπλιστικά ….και τις υπογραφές των κρατούντων που κερδίζει αφειδώς όπου εμπλέκεται, συνεχίζει την καριέρα του και στον χώρο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου