Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο δικαστικός ..."βρόχος" αρχίζει να σφίγγει τον λαιμό των αισχροπασόκων Άκη & Γιάννου.!

Those are the ...(vip) αισχροί Pasokάνθρωποι
Αρχές Μαρτίου υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει η δίκη του ήδη προφυλακισμένου γεροντοτζόβενου Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος θα κληθεί να απολογηθεί στον "φυσικό του δικαστή", όπως τον είχε αποκαλέσει, για όσα του καταμαρτυρούν αναφορικά με το θέμα των προμηθειών στις συμβάσεις που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύμφωνα με πηγές, που είναι σε θέση να γνωρίζουν, ενδεχόμενο ο χρόνος διεξαγωγής... της δίκης να πάει για αργότερα, δεν υπάρχει. Και όπως λένε οι πληροφορίες, ήδη, ο κ. Τσοχατζόπουλος από τη φυλακή, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος, ετοιμάζει την απολογητική του γραμμή. Στο μεταξύ, οι αρμόδιες διωκτικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα σε βάθος και των εμπλοκών του Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος τον διαδέχθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η έρευνα αυτή, μάλιστα, έχει πάρει άλλες διαστάσεις, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το όνομα της συζύγου του περιλαμβάνεται στη λίστα Λαγκάρντ. Αυτό πρακτικά συνεπάγεται ότι με την περίπτωση του πρώην υπουργού ασχολούνται πλέον και εισαγγελείς οι οποίες ερευνούν την υπόθεση Λαγκάρντ. 
Άρα, ο ελεγκτικός κλοιός γύρω από τον κ. Παπαντωνίου αρχίζει να σφίγγει ολοένα και περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου